Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σταματιάδης: «Παραμένουμε άστεγοι»


Στο πρόβλημα της έδρας που αντιμετωπίζει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Σταματιάδης. Ο έφορος του τμήματος, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ αναφέρθηκε και στα τμήματα υποδομής του αθλήματος. Ο Σταματιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για το γεγονός πως αν και η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια στο Χάντμπολ παρ' όλα αυτά παραμένει δίχως γήπεδο: "Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, το οποίο ισχύει μόνο για το χάντμπολ. Η ΑΕΚ είναι άστεγη γενικώς από το 2003, να μην το ξεχνάμε αυτό. Το γεγονός αυτό είναι απίστευτο, όπως απίστευτο είναι και το ότι στην κλήρωση πρωταθλήματος σήμερα στην ΟΧΕ υπήρχαν τρεις δημοσιογράφοι, τρεις εκπρόσωποι της ομοσπονδίας και υπήρχαν τρεις εκπρόσωποι του ίδιου σωματείου, της ΑΕΚ μόνο! Δεν υπήρχε κανείς άλλος. Δηλαδή εκεί ήταν ο Βασίλης Τόγελος, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, ο Στέλιος ο Αλεπουδέας ο συνεργάτης του Γιάννη του Αρβανίτη κι εγώ".

Για το γεγονός ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη των υποδομών στα αθλήματα όπως είναι το χάντμπολ: "Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρχε πακτωλός χρημάτων και γενικότερα άνεση στα αθλήματα τα πιο μικρά και όχι και τόσο δημοφιλή. Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ξεκίνησε τώρα, είναι διαχρονικό. Εκείνο που θα έπρεπε να περισσεύει και να υπάρχει πάντα είναι το μεράκι και η αγάπη γι αυτό που κάνουμε. Τώρα ούτε αυτό υπάρχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου