Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ώρα Παγκοσμίου για τους Νέους!


Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κινείται πλέον η Εθνική ομάδα χάντμπολ Νέων Ανδρών, που βρίσκεται από την Παρασκευή (8/7) στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση από 17 μέχρι 30 Ιουλίου.
Έπειτα από λίγες ώρες ξεκούραση οι διεθνείς μας θα… πιάσουν κατευθείαν δουλειά, αφού έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα προπόνηση στο κλειστό της ΧΑΝΘ, όπου θα δώσει τους αγώνες της η ελληνική ομάδα για τον Β’ Όμιλο.
Μάλιστα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσαβδαρίδης κατά την άφιξη της αποστολής στη συμπρωτεύουσα μετέβη κατευθείαν στο γήπεδο για να κάνει ένα σύντομο έλεγχο των εγκαταστάσεων.
Αλλάζει το «Μίκρα-3»
Στο μεταξύ, οι εργασίες για την ανακατασκευή των τεσσάρων γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στο Εθνικό Γυμναστήριο «Μίκρα 3» τοποθετήθηκε ο ειδικός ελαστικός τάπητας, ο οποίος μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς τον είχε χρησιμοποιήσει η Ορμή Λουξ για τους αγώνες της στο Champions League των γυναικών. Επίσης, κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε ειδική εξέδρα για τις ανάγκες των τηλεοπτικών παραγωγών.
Φως στο PAOK Sports Arena!
Λύση βρέθηκε και στο πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο PAOK Sports Arena, όπου θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, τον τελικό της διοργάνωσης. Μετά την έγκαιρη παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια υπήρχαν και το γήπεδο θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου