Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δραστικές μειώσεις στην ΑΕΚ

Σε αρκετά χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί το μπάτζετ της νέας χρονιάς στην ΑΕΚ. Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ελλάδας όπως όλα δείχνουν αδυνατεί να διαθέσει τα ίδια χρήματα με πέρυσι -με την οικονομική κρίση, αλλά και τη μικρή δραστηριοποίηση των ιθυνόντων να έχει επηρεάσει και τις πιθανές χορηγίες- και στο νέο προϋπολογισμό αναμένεται σημαντικό «κούρεμα».

Ηδη η πρώτη απώλεια για την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη είναι ο Μίλιαν Μάνιτς. Με την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να έχει λυθεί, ο Σέρβος περιφερειακός δεν δέχθηκε τη μείωση που του ζητήθηκε (η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σχετικά μικρή) και φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ (όπου θα έχει αντίπαλο τον Μίλος Μίτροβιτς που πέρυσι πέρασε από τον ΠΑΟΚ).

Ηδη η πρώτη απώλεια για την ΑΕΚ είναι ο Μίλιαν Μάνιτς
Οι πρώτες συναντήσεις για τις ανανεώσεις έγιναν από τον γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Τόγελο, με τους Μεγαλοοικονόμου και Βακάλη. Τα νέα δεδομένα διαμορφώνονται αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με πέρυσι, αλλά και με όσα είχαν αναφερθεί στις πρώιμες συζητήσεις που είχε ο Γιάννης Αρβανίτης με τους διοικούντες. Αμφότεροι οι παίκτες επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου