Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Γερμανία-Δανία:27-18. Η συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού



Στην εξαιρετική απόδοση της Γερμανίας, ειδικά στην άμυνα, στάθηκαν ο προπονητής των «πάντσερ» αλλά και ο αντίστοιχος της Δανίας, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του 18ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος νέων. Οι δηλώσεις τους αναλυτικά:

Μάρτιν Χόιμπεργκερ (προπονητής Γερμανίας): «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, στην καλύτερη στιγμή. Ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια τόσο δυνατή αντίπαλο. Είχαμε ένα φόβο πριν από το παιχνίδι λόγω κάποιων προβλημάτων τραυματισμών, αλλά τελικά καταφέραμε να έχουμε θετική σκέψη στο παιχνίδι. Χάρη στην άμυνά μας, που για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετική, και χάρη στον επίσης εξαιρετικό τερματοφύλακά μας, φτάσαμε στη νίκη. Ελπίζω δύο - τρεις παίκτες από αυτή την ομάδα να φτάσουν στην εθνική ανδρών, αλλά ο δρόμος θα είναι μακρύς, Δεν θα είναι εύκολο, γιατί στην Μπουντεσλίγκα οι νεαροί παίκτες δύσκολα παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους συλλόγους τους. Εάν έχουν μόνο 5-10 λεπτά συμμετοχής σ' έναν αγώνα, δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν».

Νιλς Ντρεσρούσε (τερματοφύλακας Γερμανίας): «Είναι απίστευτο. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές! Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Η Δανία είναι μια πολύ καλή ομάδα και είχε πολύ καλή απόδοση στο τουρνουά. Εμείς ήμασταν σήμερα λίγο καλύτεροι και πιο τυχεροί από τους αντιπάλους μας και έτσι φτάσαμε στην μεγάλη νίκη».

Όλε Νόργκααρντ (προπονητής Δανίας): «Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ την Γερμανία για την νίκη της, την οποία θεωρώ δίκαιη και θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον προπονητή της για την μεγάλη επιτυχία. Οι αντίπαλοί μας ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και για αυτό τον λόγο δεν είμαστε απογοητευμένοι. Απόψε η Γερμανία ήταν πολύ ανώτερη από εμάς. Τα προβλήματα που είχαμε στην απόδοσή μας, πιστεύω ότι οφείλονταν στην εξαιρετική εμφάνιση των αντιπάλων μας, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση».

Πηγή www.handball2011.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου