Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Παμπορίδης: «Υψηλό επίπεδο χάντμπολ, άτυχη η Εθνική μας»


Ο διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, Βασίλης Παμπορίδης, είναι ένας από τους 300 εθελοντές που τρέχουν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ των Νέων, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους όπου και όποτε του ζητηθεί. Ηταν μάλιστα από τους πρώτους που δήλωσαν συμμετοχή, αποδεικνύοντας την αγάπη του για το άθλημα του χάντμπολ. Ο Βασίλης Παμπορίδης παρακολούθησε τον ημιτελικό Δανίας - Τυνησίας και στην ανάπαυλα του αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το χάντμπολ.

«Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας ευχαριστήθηκε χάντμπολ. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκαν όλοι οι Βορειοελλαδίτες τους αγώνες και ευελπιστώ να γεμίσουν τα γήπεδα στους τελικούς του Σαββάτου. Τονίζω ότι είδαμε πολύ καλό χάντμπολ και αυτά τα παιδιά, κάτω των 21, έδειξαν ότι έχουν μέλλον, αρκεί να δουλέψουν σκληρά και να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη από τις ομάδες τους» είπε αρχικά ο Βασίλης Παμπορίδης και συνέχισε την αναφορά του στην Εθνική Ελλάδας: «Ο αγώνας με την Τυνησία ήταν κομβικός, αλλά εκεί ήμασταν άτυχοι στα τελευταία λεπτά και ηττηθήκαμε, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να προχωρήσουμε περισσότερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είδαμε την Τυνησία να αγωνίζεται στον ημιτελικό και θα μπορούσε να είναι στη θέση της η Ελλάδα. Μετά από εκείνο το ματς η Εθνική μας ομάδα δεν εμφάνισε το καλό της πρόσωπο και αυτό πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε ο μεγάλος στόχος. Άλλο είναι να αγωνίζεσαι για την 8άδα και άλλο είναι οι θέσεις κατάταξης. Για μένα προσωπικά, είτε είσαι 9ος, είτε 10ος, είτε 16ος είναι το ίδιο πράγμα. Ο κόσμος και η Ιστορία θυμούνται τον πρώτο, ακόμα και ο δεύτερος ξεχνιέται με την πάροδο του χρόνου. Σίγουρα οι παίκτες μας προσπάθησαν αρκετά, αλλά μετά το ματς με την Τυνησία κάναμε άσχημα παιχνίδια. Πιστεύω πάντως ότι υπάρχει μέλλον για αυτά τα παιδιά».

Τέλος, ο διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, μίλησε για την ενασχόλησή του με το άθλημα που αγαπάει από μικρό παιδί, το χάντμπολ: «Ασχολούμαι με το χάντμπολ από πολύ μικρή ηλικία και ακόμα συνεχίζω να υπηρετώ το άθλημα, ως προπονητής στους Πόντιους Κιλκίς. Το χάντμπολ στο Κιλκίς είναι σε καλό επίπεδο και εγώ μαζί με τους δύο συνεργάτες μου προσπαθούμε να το διατηρήσουμε στο επίπεδο αυτό και να το αυξήσουμε. Η γυναικεία ομάδα όπου προπονώ αγωνίζεται στη Β' Εθνική και ευελπιστούμε να ανέβει. Όταν ανέλαβα μετά από λίγο καιρό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου