Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

«Οικοδέσποινα» ξανά η Ορμή

Από Κατερίνα Παλαιάκη


Για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια η Ορμή ανέλαβε να φιλοξενήσει τον Α’ Όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ γυναικών, όπως έγινε γνωστό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Αν και η ελληνική πλευρά είχε αρχικά εκφράσει τις αντιρρήσεις της, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, εν τέλει έπειτα από σχετικές συζητήσεις έδωσε θετική απάντηση και θα αναλάβει τον όμιλο το τριήμερο 2-4 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή της ελβετικής Μπρουλ της ολλανδικής Ντάλφσεν και της πορτογαλικής Ζιλ Εάνες Λάγκος.
«Αρχικά είχα εκφράσει δημόσια τις αντιρρήσεις μου να γίνει πάλι ο όμιλος στην Πάτρα. Στην πορεία όμως και μετά από συζητήσεις με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων, διαπίστωσα ότι η διοργάνωση θα μπορούσε να γίνει στην πόλη μας και να καλύπτονται ταυτόχρονα τα συμφέροντα της ομάδας μου. Έχουμε πια τις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά και τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν, έτσι ώστε να γίνει ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά η Ορμή Λουξ θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και αγωνιστικά», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο γενικός διευθυντής της Ορμής, Ανδρέας Κόγκας.
Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου εξασφαλίζουν την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο. Οι αγώνες του 2ου ομίλου θα φιλοξενηθούν στο Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας, με τη συμμετοχή της τοπικής Ιουβέντα, της τουρκικής Ουσκουντάρ, της σερβικής Ζάγετσαρ και της τσέχικης Μπρίτερμ Βέσελι.
Στις 24 Ιουλίου η «πρώτη»
Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου στις 25 Ιουλίου, ενώ το τριήμερο 10 με 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της CSM Bucuresti Ρουμανίας και της Prilep Σκοπίων. Στη συνέχεια, η ομάδα θα μεταβεί στα Σκόπια στις 22-25 Αυγούστου φιλοξενούμενη της Prilep για να αγωνιστεί σε αντίστοιχο διεθνές τουρνουά της ομάδας των Σκοπίων.
Το πρόγραμμα
Παρασκευή 2/9
ΑΣΕ Ορμή-Μπρουλ Χάντμπολ (Ελβετία)
Ντάλφσεν (Ολλανδία)-Ζιλ Εάνες Λάγκος (Πορτογαλία)
Σάββατο 3/9
Ζιλ Εάνες Λάγκος-ΑΣΕ Ορμή
Μπρουλ Χάντμπολ-Ντάλφσεν
Κυριακή 4/9
ΑΣΕ Ορμή-Ντάλφσεν Μπρουλ Χάντμπολ-Ζιλ Εάνες Λάγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου