Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η συνέντευξη Τύπου του μικρού τελικού



Το πρώτο της μετάλλιο της ιστορίας της σε ομαδικό άθλημα σε παγκόσμια διοργάνωση κατέκτησε η Τυνησία. Ο προπονητής της ομάδας, Αλεν Πορτ μίλησε για ιστορική μέρα για την Τυνησία, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αμπντέλ Αμπού Ελ Ουαχάντ (προπονητής Αιγύπτου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τυνησίας για τη νίκη. Σήμερα δεν παίξαμε καλά και δεν ήμασταν τυχεροί. Οι παίκτες μου ήταν κουρασμένοι, λόγω των πολλών και συνεχόμενων παιχνιδιών. Στο επόμενο παγκόσμιο θα είμαστε παρών και θα το πάρουμε. Το χάντμπολ στην Αφρική κερδίζει συνεχώς έδαφος. Δεν είναι μόνο η Αίγυπτος και η Τυνησία, υπάρχει και η Αλγερία, που είναι πολύ καλή ομάδα. Τα επόμενα χρόνια οι αφρικανικές ομάδες θα γίνουν πιο ισχυρές στο χώρο».

Ισλάμ Χασάν Ανίς (παίκτης Αιγύπτου): «Συγχαρητήρια στην Τυνησία, η οποία άξιζε τη νίκη. Εμείς ήμασταν κουρασμένοι και δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν εξαντλημένοι από την προσπάθειά μας στον ημιτελικό απέναντι στη Γερμανία και πιστεύω ότι εμείς αξίζαμε να ήμασταν στον τελικό».

Αλέν Πορτ (προπονητής Τυνησίας): «Είναι ιστορική μέρα για μας. Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Τυνησία σε ομαδικό άθλημα. Είναι φανταστικό που κερδίσαμε μετάλλιο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά σε όλους τους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό που δύο αφρικανικές χώρες βρέθηκαν στις τέσσερις του Παγκοσμίου. Πρόκειται για δύο ισοδύναμες και καλές ομάδες».
Μπεν Σαλάχ Αμπντελάχ (παίκτης Τυνησίας): «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε την Αίγυπτο και κατακτήσαμε μετάλλιο. Δουλέψαμε πολύ για να φθάσουμε εδώ και το αξίζαμε. Είμαστε μία δυνατή και γερή ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για την επόμενη διοργάνωση»

Πηγή www.handball2011.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου