Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Ο κορμός της ομάδας δε θα αλλάξει"

Ο έφορος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, μίλησε για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, την οικονομική κατάσταση στον "Δικέφαλο", αλλά και την προσπάθεια εύρεσης χορηγών
Αναλυτικά όσα είπε ο έφορος του ΠΑΟΚ:
Για την κίνηση των εισιτήριων διαρκείας: "Είμαι μισοευχαριστημένος. Είναι ένα επιχείρημα που συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά. Ο κόσμος δεν αγκαλιάζει το άθλημα όπως πρέπει. Αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη στήριξη του κόσμου μας. Όπου τον χρειαστήκαμε μας βοήθησε πολύ. Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ και περιέχει, τους αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου, Ευρώπης και πλέι οφ."
Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: "Η χρονιά είναι δύσκολη. Θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Ο κορμός θα παραμείνει ο ίδιος με πέρσι με κάποια προσθήκες ενός ή δύο παικτών. Οι παίκτες θα υποστούν κάποια μείωση στις αποδοχές τους και ελπίζουμε να πάμε καλά την ερχόμενη σεζόν."
Για τις χορηγίες: "Κοιτάμε να μαζέψουμε χρήματα από πολλούς, μικρούς χορηγούς της τάξεως των 1.000 ευρώ ο καθένας. Στη φανέλα και στο σορτσάκι μας χωράνε 20 χορηγοί. Δηλαδή, μιλάμε για 20.000 ευρώ, που για εμάς είναι πολλά λεφτά. Όποιος ενδιαφέρεται, εδώ είμαστε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου