Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ανώτερη η Ρωσία





Η Ρωσία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν ως καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της και επικράτησε με σχετική άνεση όπως φανερώνει και το τελικό 28-24 της Αλγερίας κατακτώντας έτσι την 13η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Αλεξάντερ Κοβαλένκο χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 15 λεπτά για να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να πιστοποιήσουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Εκλεισαν το ημίχρονο με τέσσερα τέρματα διαφορά (13-9) και αυτή την διαφορά την διατήρησαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ως διαφορά ασφαλείας, με τον προπονητή τους να βρίσκει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά στα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

ΡΩΣΙΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ 28-24

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 8-6, 13-9(ημχ) 18-12, 22-18, 28-24.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Κοβαλένκο): Παβλένκο, Ζέντικ 6, Αλέχιν 1, Πιστσιούχιν 2, Κορνέφ, Μπεσπάλοφ 4, Κουντίνοφ 1, Αντρέεφ 2, Σορόκα 4, Σελούντκο, Εμελιανένκο 3, Παρσούτιν 2, Κόσμαν 3, Μοράρου, Τσελίστσεφ.

ΑΛΓΕΡΙΑ (Φαρούκ Ντεχιλί): Ιντρί, Ζαμούμ 7, Μπενκεΐκ 5, Νταούντ 4, Αϊλάν, Τζελαμπί, Αρίμπ 3, Μπουλεχσά, Αΐτ Μπελκατσέμ, Ραχίμ, Μπουντζενάχ 4, Μπελαΐντ, Κααμπάτσε 1, Χαμούντ, Σακέρ.

Δίλεπτες: 2/2 - Πέναλτι: 1/1, 0/1

Διαιτητές: Λεζίνσκι - Πιέχοτα (Πολωνία), Παρατηρητές: Ράτζ (Ελβετία) - Λούκιτς (Κροατία)

Δηλώσεις:

Αλεξάντερ Κοβαλένκο (προπονητής Ρωσίας): «Είμαι χαρούμενος από την κατάκτηση της 13ης θέσης. Είχαμε, βέβαια, προσδοκίες για κάτι καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το χάντμπολ τώρα ανεβαίνει επίπεδο στην Ρωσία και έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Φαρούκ Ντεχιλί (προπονητής Αλγερίας): «Αν σκεφτούμε ότι στο προηγούμενο πρτάθλημα τεμρατίσαμε 22οι μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την 14η θέση. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά δεν μας άφησαν οι πολλοί τραυματισμοί»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου