Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Θα λυθεί το πρόβλημα με το ρεύμα..."

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του χάντμπολ, Παντελής Χατζηϊωάννου, υποστήριξε πως βάσει των υποσχέσεων που πήρε την Παρασκευή (8/7) αναμένεται να δοθεί λύση σχετικά με την ηλεκτροδότηση στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Το γεγονός πως το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ έχει μείνει δίχως ηλεκτροδότηση από την Δευτέρα (4/7) είναι γεγονός πως δημιούργησε ανησυχία όσον αφορά την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του χάντμπολ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα από τις 17 έως τις 30 του μήνα.
Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του χάντμπολ, Παντελή Χατζηϊωάννου, το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν καθώς στις επαφές που έκανε την Πέμπτη (7/7) με την πλευρά της Γ.Γ.Α. και του Α.Σ. ΠΑΟΚ έλαβε τις εγγυήσεις ότι την Παρασκευή (8/7) θα πάψει να υφίσταται το συγκεκριμένο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση του "PAOK Sports Arena".
"Δόθηκαν οι απαραίτητες εντολή σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) και αύριο (σ.σ. Παρασκευή) θα δοθεί λύση. Υπήρξε επικοινωνία τόσο με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όσο και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αναμένεται να δοθεί λύση", δήλωσε στο sport24.gr ο κ. Χατζηϊωάννου και πρόσθεσε:
"Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να μην γίνουν οι αγώνες στο καλύτερο γήπεδο της χώρας. Πλέον δεν μας απασχολεί αυτό το θέμα". Ο ίδιος μάλιστα έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες.
"Πιστεύω πως θα κάνουμε καλούς αγώνες και καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να δώσει το παρών στα παιχνίδια που θα γίνουν". Να σημειωθεί πως ο κ. Χατζηϊωάννου τόνισε πως την επόμενη Παρασκευή (15/7) έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου