Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ο Διομήδης Άργους (photos+video)

Πηγή:  http://www.onsports.gr   Αποστολή στο Λουτράκι: Έφη Χρυσανθοπούλου 

Μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό, ο Διομήδης Άργους πήρε την πρόκριση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Λουτράκι, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 21-21.
Ο εξαιρετικός Διομήδης γράφει «χρυσές σελίδες» στο ελληνικό χάντμπολ. Μετά το ισόπαλο 21-21 με αντίπαλο τη Μακάμπι στο Λουτράκι, καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Ο Διομήδης είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ με 29-26 και με το προβάδισμα των τριών τερμάτων, δεν... μάσησε στον επαναληπτικό, ακόμα και χωρίς τον Σαμαρά απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι τυχαία η φετινή του επιτυχία.
Ο Διομήδης είναι η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που καταφέρνει να λάβει μέρος σε τελικό του Τσάλεντζ Καπ, αφού πρώτος το είχε καταφέρει ο Φίλιππος Βέροιας το 2003.
Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Άργους ήταν ο τερματοφύλακας Χριστόφορος Νούνγκοβιτς που αρκετές φορές άκουσε τον κόσμο να φωνάζει συνθηματικά το όνομά του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι έκαναν άσχημο ξεκίνημα, δείχνοντας αγχωμένοι με τη Μακάμπι να πετυχαίνει εύκολα γκολ και η καρδιά όλων είχε πάει στην... κούλουρη.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι παίκτες του Διομήδη μπήκαν πιο παθιασμένοι και κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.
Και οι πανηγυρισμοί στο Λουτράκι άρχισαν....
Τα δεκάλεπτα: 1-5, 6-8, 8-12 (ημ.), 10-15, 17-18, 21-21.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δ. Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος 2, Μάλλιος 6, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 3, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 3, Τάσκοβιτς 4.
ΜΑΚΑΜΠΙ (Α. Ρες): Σάιντνερ, Μπλέτσερ 2, Ν. Κοέν, Μπόσκοβιτς 5, Λάντσμαν 2, Λιάντ 1, Λίπετζ, Α. Κοέν, Στρίντομ, Ο. Γκαμπάι, Χαλίφι 3, Αρόνοβιτς, Ρ. Γκαμπάι, Μίτροβιτς 3, Ντάβντα 5, Τζόρτζεβιτς.
Διαιτητές: Μαγιέφσκι-Τσερετσένκοφ (Λευκορωσία) Δίλεπτα: 4-5 Πέναλτι: 3/6-2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου