Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Χάθηκε στην ισοβαθμία η δεύτερη θέση

Πηγή:  http://olapaok.gr  - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη (31-31) την Κυριακή (29/4) στο ματς με τον Δούκα, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τρίτος και έτσι θα αναγκαστεί να δώσει δύο από τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ εκτός έδρας

Ο ΠΑΟΚ περίμενε την Κυριακή (29/4) ήττα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Δούκα ώστε να τερματίσει δεύτερος στην κανονική διάρκεια και να δώσει δύο από τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ στην Μίκρα. Η "Ενωση", ωστόσο, αναδείχθηκε ισόπαλη (31-31), ισοβάθμησε με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση και λόγω καλύτερας διαφοράς τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες κατετάγη αυτή δεύτερη.
Ετσι, πλέον ο "Δικέφαλος" του Βορρά προετοιμάζεται να δώσει τους αγώνες των πλέι οφ (πιθανόν να ξεκινήσουν στις 9 Μαϊου) με ΑΕΚ και Διομήδη εκτός έδρας, ενώ θα υποδεχθεί στην Μίκρα τον Δούκα.
Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση μετέχουν οι τέσσερις πρώτοι της κανονικής περιόδου (Διομήδης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΣΕ Δούκα), οι οποίοι μεταφέρουν το ήμισυ των βαθμών που συγκέντρωσαν στην κανονική περίοδο.
Στην τελική φάση διεξάγονται τρεις αγωνιστικές και κάθε ομάδα παίζει από μία φορά με τις υπόλοιπες, με γηπεδούχο πάντα την ομάδα που τερμάτισε υψηλότερα στην κανονική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου