Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

"Καθήκον μας οι δύο νίκες"

Πηγή: http://olapaok.gr  - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, θέλει κατ' αρχήν η ομάδα του να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο τουρνουά της Αυστρίας, αλλά και της αργίας του Πάσχα ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στα γήπεδα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με στόχο το λιγότερο να παραμείνει στην 3η θέση και εφόσον η ΑΕΚ χάσει έως το τέλος βαθμούς να τερματίσει δεύτερος.
Απομένουν δύο αγωνιστικές και όπως τονίζει στο olaPAOK.gr ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Στέλιος Υετίων: "Καθήκον μας είναι να πάρουμε δύο νίκες και στη συνέχεια να τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ. Χρειάζεται λίγη προσοχή εν όψει του αγώνα με το Κιλκίς το Σάββατο λόγω της διακοπής που προηγήθηκε".
Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον αγώνα με τον ΓΑΣ Κιλκίς το Σάββατο (21/4, 18.00) στην Μίκρα, εκτός αυτό του Μισυρλή ο οποίος απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους εδώ και καιρό λόγω εγχείρησης που υποβλήθηκε στους χιαστούς. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με δύο προπονήσεις, μία την Πέμπτη (19/4) και μία την Παρασκευή (20/4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου