Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Δύο-δύο ο Διομήδης για να ξεμπερδεύει

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Διομήδης Άργους με εξασφαλισμένη την 1η θέση της Α1 ανδρών πριν μπει στα πλέι οφ, δοκιμάζει την ετοιμότητά του αύριο (18/4) στην ΧΑΝΘ.
Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικής ανδρών και εκκρεμοτήτων του Διομήδη λόγω δικών του ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, έχει διπλή αποστολή. Παίζει μεν στην έδρα της ΧΑΝΘ για να ολοκληρωθεί η 20η αγωνιστική και μια μέρα μετά, την Πέμπτη, για την 21η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο.
Η ΧΑΝΘ προέρχεται από ισοπαλία με την ΑΕΚ ενώ τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και αυτή από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.
«Παίζουμε με αντίπαλο που έχει κάνει πολλές ζημιές, απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες και προπονητή, που έχουν κατακτήσει τίτλους στο παρελθόν. Το αντιμετωπίζουμε ως ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς. Είναι καθοριστικό παιχνίδι για την πρωτιά και την συνέχεια του πρωταθλήματος», σχολιάζει ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας.
Ο προπονητής της ΧΑΝΘ Στέλιος Σεϊρεκίδης, τόνισε: «Νομίζω έχουμε την διάθεση να αγωνιστούμε καλά και σε αυτό το ματς. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κίνητρο για να θέλεις να κερδίσεις τον πρωτοπόρο και αήττητο της βαθμολογίας. Ο Διομήδης είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς έχουμε ανεβεί αρκετά».
Το πρόγραμμα
Τετάρτη 18/4: 20η αγωνιστική
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Χασκής, Χατζηγεωργίου)
Πέμπτη 19/4: 21η αγωνιστικήΆργους 19:00, Διομήδης Άργους- Πανελλήνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου