Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Διεθνή νέα

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
Ενώθηκε η οικογένεια στη Σαμπερί- Μεταγραφικές «βόμβες» με Νασιμέντο και Μάρτιν.
ΕΣΜΙΞΕ ΞΑΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΕΡΙ
Μετά από πάρα πολλά χρόνια Γκιλιόμ, Μπερνάντ και Μπέντζαμιν Ζιλ θα αγωνιστούν μαζί στην ίδια ομάδα. Ο 36χρονος Γκιλιόμ και ο 34χρονος Μπερνάντ ανακοινώθηκαν και επίσημα από την Σαμπερί. Ο πρώτος που αγωνίζεται στην περιφέρεια υπέγραψε για δύο χρόνια και ο δεύτερος που είναι από τους καλύτερους πίβοτ στον κόσμο συμφώνησε για 3 χρόνια. Μαζί έκαναν μεγάλη καριέρα στο Αμβούργο, οδηγώντας το πέρσι στην κατάκτηση του τίτλου στην Γερμανία, σπάζοντας την κυριαρχία του Κιέλου, ενώ με την Εθνική Γαλλίας κατέκτησαν τα πάντα. Στη Σαμπερί θα βρουν τον μικρότερο
αδερφό τους Μπέντζαμιν με στόχο να πάρουν από την Μονπελιέ του Καράμπατιτς τα ηνία.
ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΠΟ Η ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ ΝΑΣΙΜΕΝΤΟ
Μια από τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο η Αλεχάντρα Νασιμέντο θα παραμείνει στην Χίπο μέχρι το 2014. Η Βραζιλιάνα Σούπερ σταρ ανανέωσε το συμβόλαιο της με την Αυστριακή ομάδα, η οποία τα τελευταία επτά χρόνια κατακτά με ευκολία το νταμπλ στη χώρα της.
ΣΤΗΝ ΚΡΙΜ Η ΚΑΡΜΕΝ ΜΑΡΤΙΝ
Μια από τις πλέον εξελίξιμες αθλήτριες στο Παγκόσμιο στερέωμα η Ισπανία Κάρμεν Μάρτιν υπέγραψε στην Κριμ Λουμπιάνας. Η αριστερόχειρας εξτρέμ που κατέκτησε με την Ισπανία το χάλκινο στο παγκόσμιο της Βραζιλίας τον Δεκέμβριο και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό του 2008, ήταν πέρσι δεύτερη σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου