Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Δεν τα κατάφερε η ΕΑΧ Χανιά


Στον αγώνα μπαράζ για πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ κορασίδων, η ΕΑΧ Χανιά αντιμετώπισε, στο κλ. Κορυδαλλού, την ομώνυμη ομάδα, από την οποία ηττήθηκε 42-19 και αποκλείστηκε.
Οι νεαρές αθλήτριες της Νατάσας Ότοβιτς-Φάσουρα προσπάθησαν στο πρώτο... και τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και συγκριτικά, έδειξαν καλό πρόσωπο απέναντι σ' έναν αντίπαλο που διαθέτει ένα ισχυρότατο σύνολο (μ' εμπειρίες από πολλές τελικές φάσεις μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών), είχε δώσει μέχρι τότε πάρα πολλά παιχνίδια και θεωρείται από τα φαβορί για μετάλλιο στο φετινό πρωτάθλημα κορασίδων.
Έτσι η Χανιώτικη ομάδα, μετά το 20', δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το ρυθμό που επέβαλε ο Κορυδαλλός, με τη διαφορά, μάλιστα, να διευρύνεται μετά το 35'.
Τα 10λεπτα ήταν 6-3, 11-5, 22-9 (ημιχρ.) 29-14, 36-16, 42-19.
ΕΑΧ Χανιά (Ν. Ότοβιτς-Φάσουρα): Παπαδοκωνσταντάκη, Κατ. Σπανουδάκη, Χαριτάκη, Μπόσκοβιτς 5 γκολ, Κολομβάκη 5, Αλυγιζάκη 2, Δημητρακοπούλου 7, Τζαφαρεαλ, Καμπανιέρη, Νατ. Σπανουδάκη, Στρατιδάκη, Μπασούνα.
* Οι υπεύθυνοι της ΕΑΧ Χανιά ευχαριστούν την ΑΝΕΚ Lines για την υποστήριξη της προς το σωματείο καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ακόμη, ευχαριστούν τους γονείς των αθλητριών, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του ταξιδιού στην Αθήνα.
* Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΕΑΧ Χανιά είναι η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παγκορασίδων, η οποία θα διεξαχθεί στο Λουτράκι, 17-22 Ιουνίου και σε αυτήν η χανιώτικη ομάδα έχει στόχο μια πολύ καλύτερη παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου