Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τζανιδάκης: «Κλειδί η ομοιογένεια»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Φώτης Τζανιδάκης, σημείωσε στο 59:59 το νικητήριο γκολ του Δούκα στην Δράμα για τον τίτλο στο εφηβικό.
Ο παίκτης του Δούκα είπε για την επιτυχία της ομάδας του: «Το κλειδί ήταν η ομοιογένεια και η καλή άμυνα. Μετά την ήττα με τον Φίλιππο στην πρεμιέρα σήμανε συναγερμός. Είδαμε πως έχουμε δυνατότητα να πάρουμε το χρυσό και την αρπάξαμε. Ήταν μια διοργάνωση με γεμάτα γήπεδα και καλό επίπεδο».
Ο συμπαίκτης του Ανδρέας Αραπακόπουλος, που συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα επεσήμανε: «Δεν είχαμε άγχος ο στόχος μας ήταν να πάμε στην τελική φάση και να χαρούμε την διοργάνωση, κάτι που το καταφέραμε. Για εμάς ήταν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι προπονούμαστε 3 φορές την εβδομάδα. Έχουμε μεγάλη όρεξη και η έλλειψη εμπειριών καταφέραμε και την εξισορροπήσαμε με τον ενθουσιασμό μας. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας».
Ο καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης ο Λάμπρος Βάκκας της Δράμας 1986, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και στεναχωρημένος γιατί χάσαμε στις λεπτομέρειες το χρυσό. Αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά και η 4η περσινή θέση που πήραμε στο παιδικό μας έγινε μάθημα».
Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάσος Χατζηπαρασίδης, σχολίασε για την ομάδα του: «Δεν λειτουργούσαμε σαν εφηβική ομάδα, διότι ρίξαμε το βάρος στην ανδρική. Χρησιμοποιήσαμε ως… μαγιά τους παίκτες που πήραν δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια στο παιδικό. Είναι άξιοι συνεχιστές ιστορίας του Φιλίππου. Στον Φίλιππο όλοι προπονητές βρισκόμαστε σε όλα τα τμήματα και δουλεύουμε για να αναπτύξουμε το άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου