Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Να μην “κόψει” η Πολιτεία από τον αθλητισμό»


Ικανοποιημένος και χαρούμενος από την πρόκριση του Διομήδη Άργους στον τελικό του Challenge Cup εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o πρόεδρος της ομάδας,Τάκης Ρέντας. Ο ισχυρός άνδρας των «λύκων» τόνισε πως η Πολιτεία πρέπει να πάρει στα σοβαρά αυτή την μεγάλη επιτυχία και να μην «κόψει» χρήματα από τον αθλητισμό που προσφέρει τέτοιου είδους χαρές και να τον στηρίξει όπως μπορεί.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Ρέντας στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:
«Ήταν μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και 8 χρόνια. Ήταν κοινό όραμα και στόχος όλων να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Το χάντμπολ είχε ιστορία στο Άργος από το 1982 αλλά ήταν σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.
Όταν ξεκινήσαμε υπήρχε ένα ρεύμα στην πόλη και οι επιτυχίες έφεραν κι άλλους κοντά στην ομάδα. Ειδικότερα φέτος ο Διομήδης είναι η αγαπημένη ομάδα της πόλης. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε και δίνουμε χαρά στους συμπολίτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο που έσπρωξε τους παίκτες να πάρουν την πρόκριση στο τελικό.
Το άθλημα είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Έχουμε αρκετά χαμηλό μπάτζετ αλλά αγαπάμε ιδιαίτερα αυτό που κάνουμε. Η τοπική αυτοδιοίκηση μας έχει στηρίξει και θεωρώ πως και η Πολιτεία πρέπει να το κάνει αυτό και δεν χρειάζεται να «κόψει» από τον αθλητισμό.
Ο στόχος της ομάδας είναι στην πορεία της να βασιστεί σε δικά της παιδιά, για αυτόν τον λόγο έχουμε στις ακαδημίες μας 120 παιδιά που έχουν φέρει επιτυχίες. Εμείς προσφέρουμε μία διέξοδο στα παιδιά αυτά. Σίγουρα κανείς δεν θα γίνει πλούσιος με το να παίζει χάντμπολ. Απλά αγαπάμε το άθλημα και το στηρίζουμε όσο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου