Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Νούνγκοβιτς: «Καταθέσαμε την ψυχή μας για τη νίκη»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Την αισιοδοξία του για πρόκριση του Διομήδη Άργους στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ, εξέφρασε ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς.
Ο Διομήδης επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον χθεσινό (21/04) πρώτο ημιτελικό και μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», είπε: «Το παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για μας. Καταθέσαμε ψυχή γιατί θέλαμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από το Ισραήλ. Θέλαμε να επιστρέψουμε στο Λουτράκι με νίκη και να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό.
Είχαμε μελετήσει αρκετά καλά τη Μακάμπι. Πως θα παίξουμε άμυνα για να κάνουμε αρκετές αποκρούσεις. Πλέον στον επαναληπτικό θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα για να μας βοηθήσει να περάσουμε».
Όσον αφορά στο μυστικό της επιτυχίας για τη νίκη, ο Νούνγκοβιτς είπε: «Υπήρχαν και άλλα 4-5 παιχνίδια στη σεζόν που δεν είχαμε ξεκινήσει καλά και καταφέραμε να βρούμε λύσεις. Το μυστικό σε αυτό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην «βγεις» από το παιχνίδι. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Κι εμείς και η Μακάμπι θα δούμε τα λάθη μας και θα είμαστε καλύτεροι. Εμείς ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου να τα καταφέρουμε».
Τέλος, για τη δική του απόδοση, τόνισε: «Είναι η χρονιά μου. Δεν το περίμενα ότι με την πρώτη χρονιά να πάω τόσο καλά. Όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί με την ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο. Παρόλο που κάποιοι δεν το περίμεναν, δεν μας υπολόγιζαν ότι θα πάμε τόσο καλά, ούτε κι εμείς, όμως πήραμε τα πράγματα ένα-ένα και δουλέψαμε καλά», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου