Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Φουλάρουν ενόψει Δούκα

Πηγή:  http://www.aek365.com  της Αργυρώς Φλουρή 
Ασταμάτητοι οι παίκτες της συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο Δαϊς. Το παιχνίδι με τον Δούκα για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι αυτό που απασχολεί την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να συνεχίσουν και κατά συνέπεια να κλείσουν με νίκη στην διοργάνωση, ώστε να μπουν με αισιοδοξία στα πλέι οφ και να περιμένουν έστω κι ένα στραβοπάτημα από τον Διομήδη Άργους. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας στο Δαϊς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:30 η ώρα το μεσημέρι, αντί για το Σάββατο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί με διαιτητές της αναμέτρησης να έχουν οριστεί οι Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Κορρές.
Αιτία είναι πως η Αστυνομία ζήτησε για λόγους ασφαλείας αλλαγή μέρας, επειδή το Σάββατο σε κοντινή απόσταση (ΟΑΚΑ) είναι προγραμματισμένος ο τελικός ποδοσφαίρου για το Κύπελλο μεταξύ Ολυμπιακού- Ατρόμητου.
Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αρβανίτης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, βλέπει όλους τους παίκτες του να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τους έχει ζητήσει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν με ευκολία στον στόχο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου