Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δημητρούλιας: « Δεν θα χωρέσουν όλοι στο κλειστό!»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Δημήτρης Δημητρούλιας, ορμώμενος από την πορεία της ομάδας του έκανε λόγο για δικαίωση της επιλογής του από την διοίκηση.
Ο Ελληνας κόουτς μίλησε στον Sentra 103,3 για την ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στοην ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ αλλά και την εντυπωσιακή ως τώρα πορεία της ομάδας του Άργους.
Για την παρουσία του Διομήδη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είπε: «Φέτος αλλάξαμε πολλά στην ομάδα, από τον τρόπο που δουλεύουμε μέχρι τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη είμαστε απαλλαγμένοι από τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των παικτών των ομάδων. Οι αθλητές είναι φίλοι, κάτι που είναι καλό, αλλά δεν μας δίνει την ένταση που χρειάζεται για να κάνουμε καλά παιχνίδια.
Αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα είναι τρελό, αν σκεφτεί κανείς ότι παίζουμε με μόλις οχτώ παίκτες. Από την αρχή της χρονιάς ξεκινήσαμε ένα άλλο μοτίβο προπόνησης, η οποία έχει υψηλή ένταση. Αυτό βέβαια προϋποθέτει αθλητές που ξέρουν να διαχειρίζονται την υψηλή πίεση. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι είναι καινούργια η ομάδα, γιατί στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται ότι έχουμε ταυτότητα που χρειάζονται χρόνια για να την αποκτήσεις».
Για το ρίσκο που πήρε η διοίκηση αναθέτοντάς του την ομάδα: «Δεν πρέπει να υποτιμάμε την εμπειρία των προπονητών από τις μικρές ηλικίες. Μάλιστα, εγώ θεωρώ αναγκαίο για έναν προπονητή να περάσει από τις μικρές ηλικίες. Για μένα ήταν τιμή αλλά και ευθύνη, γιατί πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και να το δείχνω με τη δουλειά μου. Με τους παίκτες έχουμε καλή σχέση, αλλά υπάρχει και σεβασμός. Αυτό που χρειάστηκε είναι να τους πείσω ότι το καινούργιο που ξεκινήσαμε να κάνουμε είναι και καλό».
Για τον κόσμο: «Πάντα ο κόσμος αγαπούσε την ομάδα, αλλά φέτος είναι πιο κοντά από ποτέ. Όλοι, μας αναγνωρίζουν στον δρόμο και μας φωνάζουν με το μικρό μας όνομα. Την Κυριακή θα υπάρχει πρωτοφανής προσέλευση του κόσμου για τα ελληνικά δεδομένα. Φοβάμαι ότι δεν θα χωρέσουν όλοι στο κλειστό του Λουτρακίου».
Για την ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Αν προκριθούμε, αυτή η Κυριακή θα είναι η σπουδαιότερη μέρα του συλλόγου. Η διαφορά που πήραμε στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί παγίδα. Εμάς πρέπει να μας απασχολεί πρώτα η νίκη και αν αυτή δεν έρθει, τότε να υπερασπιστούμε την διαφορά των τερμάτων. Θα ήταν ωραίο να πάρουμε την πρόκριση με μια νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου