Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ίσως χάσει τον επαναληπτικό ο Σαμαράς

Πηγή:  http://www.onsports.gr/ 

Ο Νίκος Σαμαράς κινδυνεύει να χάσει τον επαναληπτικό του Διομήδη Άργους με την Μακάμπι καθώς κλήθηκε σε απολογία για την κόκκινη κάρτα στο Ισραήλ.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ενημέρωσε τον Διομήδη Άργους πως καλεί σε απολογία τον Σαμαρά, λόγω της κόκκινης που χρεώθηκε τα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιτελικού στο Τσάλεντζ Καπ με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.
Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και ο Εσθονός παρατηρητής δεν αναφέρουν κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει την κλήση του Σαμαρά και συγκεκριμένα είχαν ενημερώσει τους ανθρώπους του Διομήδη ότι δε υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας όμως προβλέπει για κάθε αποβολή υποχρεωτική έκθεση των διαιτητών και μπορεί να τιμωρήσει επιπροσθέτως κάποιον αθλητή με ή χωρίς διευκρινιστική αναφορά των διαιτητών. Ο Σαμαράς είναι ήδη υπότροπος, αφού είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη στο εκτός έδρας ματς με την Ουκρανική Πορτόβικ για τους «16» της διοργάνωσης και πλέον κινδυνεύει να χάσει τον κρίσιμο επαναληπτικό του Λουτρακίου την ερχόμενη Κυριακή (29/4).
Η έγγραφη απολογία του θα πρέπει να σταλεί ως το απόγευμα της και σε περίπτωση τιμωρίας θα κάνει έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου