Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Αυτοκτόνησε» η ΑΕΚ, μίλησε στο τέλος ο Δούκας

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Μαγκαφουράκης και Κουλούρης έμελλε να είναι οι πρωταγωνιστές στο ντέρμπι του φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στο Δούκα και στην ΑΕΚ, που έληξε ισόπαλο 31-31.
Από ένα βαθμό πήραν ΑΕΚ και Δούκας, με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 31-31 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών, στο κλειστό γήπεδο «Δαίς».
Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά με έναν εκπληκτικό Νίκο Μουντζουρίδη που σημείωσε 9 γκολ.
Καθοριστική ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, όταν μετά την απόκρουση του Κουλούρη στο σουτ του Τόμπρου, η Ένωση βγήκε στον αιφνιδιασμό, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έβγαλε την πάσα στα εξτρέμ όπου βρισκόταν ο Κόντης και αυτός με την σειρά του είδε αφύλαχτο τον Ασαρίδη στη θέση του πίβοτ. Ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ αλλά ο Μαγκαφουράκης του είπε «στοπ» στο γκολ και στη νίκη.
Να σημειωθεί πως χωρίς τον Νίκο Κοκολοδημητράκη αγωνίστηκε η ΑΕΚ. Ο έμπειρος πίβοτ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ακολουθεί συντηρητική αγωγή και είναι θεωρείται αμφίβολος ακόμα και για τα play offs.
Τα 10λεπτα: 5-6, 10-15, 14-18 (ημ.), 20-24, 25-29, 31-31.
ΔΟΥΚΑΣ: Μουντζουρίδης 9, Γεωργίου 1, Τόμπρος 5, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαΐδης 4, Αργυράκης 2, Παπαδιονυσίου, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Μαστορόγιαννης 4.
ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος, Βακάλης 1, Κουλούρης, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 6, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 4, Μαξίμοβιτς 5.
Διαιτητές: Κατσίκης, Μιχαηλίδης.
2λεπτα: 2-2, Πέναλτι: 3/3-2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου