Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Υποδοχή ηρώων στο Άργος

Πηγή:  http://www.contra.gr 
Δεκτοί από τον Δήμαρχο του Άργους, Δημήτρη Καμπόσο θα γίνουν τα μέλη της ομάδας των "Λύκων" που πανηγύρισαν μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup.

Η αποστολή του Διομήδη επιστρέφει από το Τελ Αβίβ το απόγευμα με τη... μισή πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup.
Ο Δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Καμπόσος θα υποδεχθεί το καμάρι της πόλης στο Δημαρχείο στις 18.00. Οι Αργίτες θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια.
Το... Μεγάλο Σάββατο του Διομήδη είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς με την επίσκεψη της ελληνικής αποστολής στον Πανάγιο Τάφο.
Ο πολύπειρος αρχηγός του Διομήδη, Γιώργος Ζαραβίνας αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τη Μακάμπι και σχολίασε "ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, η οποία δεν είχε μεγάλη ποιότητα, αλλά είναι έμπειρη και δυσκολοκατάβλητη. Στα εκτός έδρας παιχνίδια εμείς πρέπει πάντα να μένεις πιστός στο σχέδιο σου και την τακτική και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Έχουμε άλλο ένα ματς. Η Μακάμπι σε όλα τα δεύτερα παιχνίδια της ήταν καλύτερη, όπως και με τον Δούκα και με την Μάριμπορ. Μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου".
Ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, με επτά γκολ, Νίκος Σαμαράς υποστήριξε "έγινε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι αυτές είναι ιστορικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνονται και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Ήταν ένα σκληρό ματς, κόντρα σε μία ομάδα απείθαρχη στο παιχνίδι της αλλά επικίνδυνη. Η ομάδα μου υπερτέρησε στην τακτική και την ψυχολογία. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, γυρίσαμε το παιχνίδι. Έχουμε αποκτήσει μια ταυτότητα και μία δυναμική, ώστε να μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν". Για την τελευταία φάση της αποβολής του: "Ήταν θέμα αντανακλαστικών, εκείνη την στιγμή λόγω της πίεσης αναγκάζεσαι να πάρεις αποφάσεις με ρίσκο. Ευτυχώς όπως μας ενημέρωσαν οι διαιτητές η κόκκινη δεν θα στοιχίσει την συμμετοχή μου στο επόμενο μας, εξάλλου ήταν απλά μια παρεμπόδιση σε εκτέλεση φάουλ και όχι κάποιο χτύπημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου