Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ένας Διομήδης... όνειρο Ευρώπης

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η ΑΕΚ του 2011, είναι ο Διομήδης του 2012, ο οποίος είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στην Ελλάδα, αλλά έχει και... λίγο πιο πέρα στο Τσάλεντζ Καπ.
Οι επονομαζόμενοι και «Λύκοι» έδειξαν τα δόντια τους στους αντιπάλους τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά το Πάσχα, ετοιμάζονται για πρόκριση στον τελικό.
Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας έφτιαξε ένα ιδιαίτερο σύνολο από έμπειρους χαντμπολίστες όπως ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου που άφησε την πρωταθλήτρια ΑΕΚ για να… πάρει όπως όλα δείχνουν τίτλο πάλι αυτή τη φορά στο Άργος.
Ο 35χρονος Γιώργος Ζαραβίνας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, με την εμπειρία του χρήσιμη στα κρίσιμα ματς.
Ο Βεροιώτης Νίκος Σαμαράς έφερε στο Αργος την τεχνογνωσία που αποκόμισε από την γερμανική Stralsund, αλλά και τον πρωταθλητισμό των προηγούμενων χρόνων στον Πανελλήνιο.
Από τους «μικρούς» Κρεμασιώτης, Σπέντζος και Πασσιάς είναι διεθνείς με την εφήβων, ενώ ο Διομήδης οφείλει πολλά και στον τερματοφύλακα του Χριστόφορο Νούγκοβιτς που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από τον ΣΠΕ Στρόβολου.
Με προηγούμενες ομάδες τις Vranje, Partizan Beograd, Yugo Petrol, και Zeleznicar Nis ο ερχομός του Ταβόρ Τάσκοβιτς στον Διομήδη, ήταν κίνηση ματ.
Φυσικά, όλο το ρόστερ του Διομήδη Άργους έχει φτάσει την ομάδα εδώ που έφτασε και όχι μεμονωμένα πρόσωπα, καθώς οι απαιτήσεις είναι σε διπλό ταμπλό, Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου