Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο ΔΕΣΦΑ ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Πηγή:  http://www.diomidis-handball.gr 

  Το Δ.Σ. του Α.Ο. Διομήδη Άργους βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας μεγάλης συνεργασίας με μια από τις σημαντικότερες εγχώριες εταιρείες, τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), τον οποίο και καλωσορίζουμε επίσημα στην οικογένεια του Διομήδη. Η εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε. θα είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας μας από εδώ και στο εξής και θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΕΣΦΑ για την στήριξη τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθεια μας για την καθιέρωση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη.
Ο ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) είναι ο υπεύθυνος φορέας για τη μεταφορά και αποθήκευση του φυσικού αερίου στη χώρα μας, καθώς και για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου.
Ο ΔΕΣΦΑ δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε το φυσικό αέριο να φθάσει σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερες ελληνικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες και νοικοκυριά να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα ενός αποδοτικού, οικονομικού και καθαρού καυσίμου. Συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας καλύπτοντας με ασφάλεια τις ενεργειακές ανάγκες ενώ προσφέρει στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος παρέχοντας το φιλικότερο και καθαρότερο συμβατικό καύσιμο.
Η επέκταση του Συστήματος Μεταφοράς Φυσικού Αερίου στην Πελοπόννησο προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη της ευρύτερης περιοχής να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα του καθαρού αυτού καυσίμου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λοιπόν γιατί προβάλλοντας τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, βάζουμε και το δικό μας λιθαράκι σε ένα έργο πνοής για την Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου