Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

MIA ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΑΠΕΧΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ

Πηγή:http://www.e-handball.gr

Μια νίκη στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια χρειάζεται ο Φοίβος προκειμένου να πανηγυρίσει και τυπικά την κατάκτηση του  πρωταθλήματος -του Βορείου ομίλου- της Α2 και παράλληλα την άνοδο του στην Α1.
Στον αντίποδα , Φαίακας  Κέρκυρας και Αλέξανδρος Αξιούπολης, θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι  νησιώτες να έχουν αποκτήσει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα έναντι της Αξιούπολης, το οποίο όμως δεν αρκεί ,καθώς οι παίκτες του Γιώργου Καλαϊτζή ευελπιστούν πως η σωτηρία της ομάδος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όπου οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα του Μακεδονικού συλλόγου.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 36-15 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Γιώργος Καραδήμος:  Η αλήθεια είναι πως το σημερινό  παιχνίδι ήταν αρκετά εύκολα για την ομάδα μου, στο οποίο δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά των ηλικιακών μας κατηγοριών να δείξουν τις δυνατότητες τους.
Απομένουν για μας άλλα 3 παιχνίδια από τα οποία , το λιγότερο που θα απαιτήσω είναι 2 νίκες, που θα μας δώσουν ακόμα καλύτερη θέση στην γενική κατάταξη.
Γιάννης Τριβιζάς:  Όπως έχω τονίσει κατ επανάληψη, Με τις ελλείψεις  που παρουσιαζόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε  κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι η παραμονή του ο Φαίακας θα την κερδίσει από τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει στα εντός έδρας παιχνίδια, ώστε την  τελευταία αγωνιστική να μην μπει σε περιπέτειες.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 23-34 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Θεόδωρος Παυλίδης:  Το εγχείρημα της  προώθησης των  νεαρών χειροσφαιριστών στην Ανδρική ομάδα που ξεκινήσαμε με τα Γιάννενα ακολουθήσαμε και σήμερα. Εάν λοιπόν τα παιδιά  συνεχίσουν να δείχνουν  το ίδιο πάθος και θέληση για διάκριση τότε θεωρώ ότι ο Ζαφειράκης θα εμφανιστεί με ενα διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη χρονιά.

Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30-39 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αποστόλης Τικμανίδης: Οι παίκτες μου ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά απέναντι στο αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο της  Αξιούπολης και δικαίως  πήρε τη νίκη.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με πολλές διακυμάνσεις στο σκόρ. Στην επανάληψη ανεβάσαμε ρυθμούς επιθετικά και σταθεροποιήσαμε μια διαφορά ασφαλείας, που μας έδωσε την νίκη και παράλληλα εξασφαλίσαμε την παραμονή μας  στην κατηγορία.
Γιώργος Καλαιτζής: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας παιχνίδι , το οποίο παλέψαμε αλλά οι απουσίες  βασικών παικτών, καθώς και οι αποφάσεις των διαιτητών μας στοίχησαν σ αυτό το παιχνίδι.
Μπορεί η πιθανότητες της παραμονής μας στην κατηγορία να έχουν λιγοστέψει, όμως εμείς  θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την μεγάλη ανατροπή.
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 34-25 ΔΡΑΜΑ 86
Θεόδωρος Τογανίδης: Δυστυχώς ο Φοίβος ξέφυγε πολύ νωρίς στο σκόρ , εμείς δεν κατορθώσουμε νε επιστρέψουμε στο παιχνίδι με συνέπεια να ηττηθούμε.
Συγχαρητήρια στον Φοίβο για την νίκη, ήταν η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας και δικαίως προβιβάζεται στην Α1.
Απόστολος Κεχαγιάς: Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες γι το αποτέλεσμα, μετά την κακή απόδοση που είχαμε στην Αξιούπολη, αφυπνιστήκαμε και επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Δράμα .
Μάλιστα αφιερώνουμε τη νίκη  στον Χρήστο Νικολαίδη ο οποίος σε λίγες μέρες θα αφήσει τους αγωνιστικού ς χώρους προκειμένου να εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία.
Πλέον χρειαζόμαστε μόλις 2 βαθμούς στα επόμενα 3 παιχνίδια, ώστε να κλειδώσουμε και τυπικά την  πρωτιά στον όμιλο.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 10-0 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ

α/αΣωματείοΒαθ.Αγ.












1ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ2614












2ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ2214












3ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ2014












4ΔΡΑΜΑ 861814












5ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ1214












6ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ1214












7Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ1114












8ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ914












9ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ514












10ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ-214


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου