Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Βαρελτζής: «Είναι αήττητος... λέει πολλά»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Γιάννης Βαρελτζής «παίζει» Διομήδη για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Μία αγωνιστική απέμεινε για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και πριν τα πλέι- οφ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Χειροσφαίρισης (ΣΥΠΧΕ) και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών και των Κορωπίου και Διομήδη Άργους, Γιάννης Βαρελτζής κάνει μια εκτίμηση για την τελική κατάταξη.
«Ο Διομήδης έδειξε την μεγαλύτερη σταθερότητα στην διάρκεια του πρωταθλήματος και ότι είναι αήττητος λέει πολλά. Μπαίνει στα πλέι-οφ με ένα σημαντικό προβάδισμα και δεν νομίζω ότι με την πορεία που έχει και το πρόσωπο που έχει δείξει, υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα θεωρώ καθοριστικό το πρώτο ματς με τον Δούκα στα πλέι- οφ. Από κει και πέρα η 2η και η 3η θέση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παιχτεί μέχρι τέλος, όχι μόνο στην κανονική διάρκεια, αλλά και στα πλέι-οφ. Εν κατακλείδι θεωρώ δίκαια την κατάταξη της τετράδας βάση της πορείας των ομάδων και γενικά η βαθμολογία πιστεύω πως αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των ομάδων. Είδαμε ομάδες με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Προσωπικά περίμενα ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
O κ. Βαρλετζής βλέπει επίσης με αισιόδοξο μάτι την κρίση: «Η περίοδος κρίσης γεννάει σημαντικές ευκαιρίες για τα νέα παιδιά. Αν εκμεταλλευτούν την συγκυρία αυτή μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Η μείωση των ξένων από πέντε σε δύο που αποφάσισε η Ομοσπονδία είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Τα χρήματα των ξένων παικτών πρέπει να δοθούν στους Έλληνες και στην παραγωγή των νέων ταλέντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου