Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Γιαννόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους»


Πηγή: http://www.onsports.gr/
Ο Κώστας Γιαννόπουλος εκτιμά πως η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα παλέψει για να μειώσει τη διαφορά από τον Διομήδη στο πρωτάθλημα.
Με δηλώσεις του στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων» ο Κώστας Γιαννόπουλος εξηγεί πως μπορεί να γίνει αυτό.
«Βάση προγράμματος πιστεύω πως δύσκολα θα χάσει ο Διομήδης κάποιους βαθμούς στα δύο τελευταία ματς, καθώς έχει δείξει μια σταθερότητα. Όμως στα πλέι οφ όλα θα είναι διαφορετικά. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το απόλυτο σε όλα τα υπόλοιπα ματς, ώστε να εκμεταλλευτούμε κάθε... στραβοπάτημα. Δεν υπάρχει στο μυαλό μας κάτι άλλο πέρα από τη νίκη σε κάθε ματς. Θέλουμε το απόλυτο. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιείται μια «μίνι» προετοιμασία, ποια στοιχεία προσπαθείτε να βελτιώσετε στο παιχνίδι σας και πόσο βελτιωμένη μπορούμε να περιμένουμε την ομάδα;

«Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα στις προπονήσεις, κυρίως στην άμυνα. Άλλωστε εκεί είναι η δύναμη του παιχνιδιού μας, αυτή είναι που όταν τα πάμε καλά, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Προσπαθούμε να εντάξουμε κάποιες... νέες άμυνες στο παιχνίδι μας. Εκεί δίνει βάρος ο κόουτς (σ.σ. Γ. Αρβανίτης). Πιστεύω κάνουμε καλή δουλειά και θα φανεί στη συνέχεια».
-Πως βλέπεις τη στάση του κόσμου απέναντι στην ομάδα στην πρώτη σου σεζόν; Πιστεύεις πως υπάρχει πικρία μετά την ήττα του τελικού Κυπέλλου της Πάτρας;
«Αυτό που έλαβα εγώ μετά τον τελικό, ήταν αγάπη από τον κόσμο. Πιστεύω πως μας αγαπάνε ακόμα περισσότερο. Λάβαμε απίστευτα μηνύματα μετά το χαμένο τελικό, που μας συγκίνησαν όλους. Σίγουρα χάθηκε ένα τρόπαιο, όμως κάναμε απλά ένα άσχημο παιχνίδι εκείνη τη μέρα. Χάσαμε μόνοι μας το Κύπελλο επειδή δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Ο κόσμος δεν ξεχνά εύκολα, δεν απογοητεύεται από μια ήττα και μας το έδειξε αυτό. Άλλωστε η σχέση που έχουν... χτίσει κυρίως τα παλιότερα παιδιά και η ομάδα γενικότερα με τον κόσμο είναι ξεχωριστή. Η απογοήτευση κράτησε μια εβδομάδα για εμάς. Πλέον έχουμε πεισμώσει και αυτό φαίνεται μέχρι και στις προπονήσεις, εκεί που... πέφτουν κορμιά. Βοήθησε αρκετά η στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ ώστε να ξεπεράσουμε την απώλεια του Κυπέλλου».
«Η ΑΕΚ αποτελεί μια οικογένεια»
-Την ποδοσφαιρική ομάδα την παρακολουθείς; Θες να μας πεις την άποψή σου;

«Φυσικά και παρακολουθώ. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρώ μια αίσθηση μιζέριας. Πιστεύω πως δεν πρέπει κανείς να γυρνάει την πλάτη στην ομάδα. Άλλωστε αυτήν αγαπήσαμε πρώτα όλοι μας από παιδιά και μετά ήρθε το βόλεϊ, το χάντμπολ και όλα τα άλλα αθλήματα. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί μια λύση και η ΑΕΚ να αποκτήσει την παλιά της αίγλη. Τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα και για εμάς, στα υπόλοιπα τμήματα».
-Την πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ την παρακολούθησες φέτος;
«Φυσικά, όποτε μπορούσαμε σαν ομάδα βρεθήκαμε και στην κερκίδα. Ειδικά σε κάποια ντέρμπι όπως με τον Ολυμπιακό που διεξήχθησαν Δευτέρα. Αν δεν είχαμε και εμείς αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις θα πηγαίναμε σε όλα τα ματς. Άλλωστε η ΑΕΚ αποτελεί μια οικογένεια. Πιστεύω πως έχουν πολύ καλή ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους. Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω έγιναν και πολύ καλές κινήσεις όσον αφορά τις ξένες παίκτριες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου