Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Θα ματώσουμε για την πρόκριση»

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ο Διομήδης υποδέχεται την Κυριακή (29/4) στο Λουτράκι την Μακάμπι για την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, με τους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για μια ακόμη επιτυχία.
Τη λαμπρότερη στιγμή της ιστορίας του -μέχρι την επόμενη, αφού υπάρχει και ο τελικός- θα επιδιώξει να ζήσει σε λίγες ημέρες ο Διομήδης. Με το 29-26 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ, η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Μακάμπι στο δεύτερο ματς των ημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ, στοχεύοντας, τι άλλο, στην πρόκριση.
Εν αναμονή της απόφασης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τη συμμετοχή ή όχι του Νίκου Σαμαρά, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο Τελ Αβίβ, άπαντες από το συγκρότημα του Άργους είναι διατεθειμένοι, όπως δήλωσαν, να καταθέσουν την ψυχή τους για να φτάσουν στον στόχο.
«Είναι ένα ματς κομβικής και ιστορικής σημασίας, τόσο για τον Διομήδη, όσο και για ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε διαγράψει το σκορ του πρώτου αγώνα από το μυαλό μας», ήταν τα λόγια του Χάρη Μάλλιου.
Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος θεωρώ θα παίξει μεγάλο ρόλο. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τακτική, να τους φθείρουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην άμυνα και να παίξουμε όπως γνωρίζουμε. Θα "ματώσουμε" στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση».
«Μεγάλη απώλεια ο Σαμαράς, αλλά...»
Αναφερόμενος στην ενδεχόμενη απουσία του Νίκου Σαμαρά, ο διεθνής παίκτης έδωσε το σύνθημα:«Δεν χωράει συζήτηση ότι είναι μεγάλη απώλεια. Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς αυτόν. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χωρούν δικαιολογίες, πρέπει να καλύψουμε το κενό του ομαδικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου