Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κρανάκης : «Είχαν θέληση και όρεξη»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η Εθνική Ανδρών μετά το τουρνουά στην Αυστρία, όπου υπέστη τρεις ήττες, κάνει τον απολογισμό της και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης δηλώνει ευχαριστημένος.
«Είχαμε ανοδική πορεία από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήταν μια καλή εβδομάδα προπόνησης- προετοιμασίας. Διορθώσαμε το πρόβλημα στην επίθεση που είχαμε στο πρώτο ματς με την Σλοβενία» τόνισε ο κ. Κρανάκης.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαν θέληση και όρεξη κάτι που αποτυπώθηκε στο γήπεδο, από την τεχνικοτακτική βελτίωση που είχαμε από αγώνα σε αγώνα. Η παρουσία μας ήταν επιτυχημένη. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, παρά τις ελλείψεις που είχαμε. Με την Τσεχία έπρεπε να κερδίσουμε και σταθήκαμε άτυχοι, ενώ κόντρα στην Αυστρία -που ήταν γηπεδούχος ομάδα και κατέκτησε τελικά το τουρνουά- παλέψαμε στα ίσια.
Περιμένω από όλους τους να δικαιολογούν κάθε μέρα την παρουσία τους και την κλήση τους στην Εθνική ομάδα» είπε ο Ελληνας κόουτς.
Ο τερματοφύλακας της ομάδας Χάρης Δέλλιος, σχολίασε: «Σίγουρα ήταν ένα τεστ για να βγάλουμε συμπεράσματα η ομάδα, αλλά και για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα μειονεκτήματα μας. Μέσα από αυτά τα ματς η ομάδα αποκτά ταυτότητα. Το σημαντικό είναι πως παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμασταν και καλύτεροι».
Για την δική του παρουσία μετά και από απουσία αρκετών μηνών επεσήμανε: «Ο τερματοφύλακας είναι περίεργη θέση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Εθνική ομάδα που η συνεργασία με την άμυνα είναι σημαντική και δεν την έχεις σε καθημερινό επίπεδο, όπως στο σωματείο. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται δουλειά, διότι πολλά παιδιά τώρα αρχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Ακόμα δεν είμαστε ούτε στο 50%, όσον αφορά το θέμα της συνεργασίας και όλοι μας πρέπει να συνεχίζουμε να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου