Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Φουλ για τελικό ο Διομήδης!

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr

Ένα μόλις βήμα πριν από τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών βρίσκεται ο Διομήδης, ο οποίος πήρε το διπλό (29-26) στο Ισραήλ από τη Μακάμπι, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Το «τρένο» δεν σταματά πουθενά... Τουλάχιστον όχι πριν φτάσει στον προορισμό του. Και όπως όλα δείχνουν ο Διομήδης πολύ δύσκολα δεν θα καταφέρει να πάει εκεί που θέλει, εκτός αν αυτοκτονήσει. Το συγκρότημα του Άργους γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στα Κύπελλα Ευρώπης, όντας μόλις ένα ματς μακριά από τη συμμετοχή του στον πρώτο τελικό στις διοργανώσεις της γηραιάς ηπείρου.
Οι «λύκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο Τελ Αβίβ και με 29-26 επί της Μακάμπι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά, κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους, εν όψει του επαναληπτικού στο Λουτράκι την επόμενη εβδομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά το 11-11 του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 18-17 στο 43, χωρίς στα εναπομείναντα λεπτά να το χάσουν. Η Μακάμπι προσπάθησε να μείνει κοντά, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 48' (20-20) κι από εκεί και έπειτα άρχισε η αντεπίθεση του Διομήδη, ο οποίος στο 55' πήρε μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων (25-21) σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη.
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Διομήδης Άργους 26-29
Τα δεκάλεπτα: 3-2, 6-6, 11-11 (ημχ.), 16-15, 20-21, 26-29
ΜΑΚΑΜΠΙ (Άβιγκντορ Ρέσχ): Σάιντερ, Βλέτσερ, Κόχεν, Μπόσκοβιτς 5, Λάντσμαν 2, Λίπετς, Στρίντομ 1, Γκαμπάι Ο., Χαλίφι, Κόχεν, Αιρόνοβιτς, Γκαμπάι Ρ. Μίτροβιτς 1, Ντάβντα 2, Λιαντ, Τζόρτζεβιτς.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 1, Μαραγκός 1, Σπέντζος, Ελευθερίου.
Διαιτητές: Αγκακισίγιεφ- Αλίγιεφ (Αζερμπαιτζάν), Παρατηρητής: Βέντσλι (Εσθονία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου