Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Νούγκοβιτς: «Ο θεός του χάντμπολ είναι με τον Διομήδη»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Διομήδης Αργους πέρασε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και ο τερματοφύλακας του Χριστόφορος Νούγκοβιτς, λέει πως ο θεός του χάντμπολ αγαπάει το Άργος.
Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 μίλησε για πάθος των παικτών που έφερε και το αποτέλεσμα. «Στην αρχή στου αγώνα ζήσαμε άσχημες στιγμές, αλλά τότε ήταν που έπρεπε να δείξουμε πάθος και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε» είπε ο Νούγκοβιτς.
Για τους επόμενους στόχους του Διομήδη τόνισε: «Πάντα πρέπει να κοιτάμε τα πλέι οφ, γιατί είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι λένε ότι ο θεός του χάντμπολ είναι με τον Διομήδη και μπορεί να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε και το Challenge Cup».
Για την Βάκερ Τουν αντίπαλο του Διομήδη στα τελικά του Τσάλεντζ Καπ είπε : «Αν είχε προκριθεί η Σπόρτινγκ, δεν θα ήταν καλό για τον Διομήδη γιατί είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να βρει λύσεις απέναντί μας. Η Βάκερ Τουν είναι η ομάδα που προτιμούσαμε, γιατί έχουμε παίξει με την Κριένς στα προημιτελικά και καταλάβαμε το ελβετικό χάντμπολ. Βέβαια, η Βάκερ Τουν είναι καλύτερη ομάδα από την Κριένς και τα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα».
Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Διομήδη: «Έχω φύγει από το σπίτι μου για να έρθω εδώ και να παίξω στον Διομήδη σαν σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Βέβαια, το καλοκαίρι που ήρθα, δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα τόσο ψηλά με τον Διομήδη. Ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν και να γυρίσω στην οικογένειά μου. Μετά το καλοκαίρι, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψω και πάλι στο Άργος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου