Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Την Κυριακή (29/04) η ρεβάνς Διομήδης Αργους-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Την Κυριακή (29/04, 18:30) στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου, ο Διομήδης Άργους υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών θέλοντας να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρούλια έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα χάρη στη νίκη του με 29-26, το περασμένο Σάββατο (21/04) στο Ισραήλ, και είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί του ζευγαριού.
Αυτό που απομένει είναι οι «λύκοι», με τη συμπαράσταση των φιλάθλων που αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό του Λουτρακίου, να εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να... τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν στο Τελ Αβίβ.
Μοναδικό πρόβλημα του Δημητρούλια είναι η απουσία του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος αποβλήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ματς και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία (εκκρεμεί πάντως η έφεση).
Υπενθυμίζεται ότι, εφόσον ο Διομήδης καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που φτάνει σε ανάλογο επίτευγμα. Είχε προηγηθεί, στην ίδια διοργάνωση, ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος το 2003 έχασε τον τίτλο από τη δανέζικη Σκιερν.
Διαιτητές της κυριακάτικης (29/04) αναμέτρησης θα είναι οι Μιχαήλ Μαγιεούσκι, Γιούρι Τερεστσένκοφ από την Λευκορωσία.
Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, οι λογαριασμοί είναι ανοιχτοί. Η Βάκερ Τουν υποδέχεται το Σάββατο (28/04) στην Ελβετία τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 31-29 του πρώτου αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου