Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δημητρούλιας: «Από τα πιο σπουδαία παιχνίδια μας»

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 
(Photo: Action Images)
Προσγειωμένος, παρά τη νίκη (29-26) του Διομήδη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ, ήταν ο Δημήτρης Δημητρούλιας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
«Δεν αλλάζει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, ο οποίος έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό στο Λουτράκι, στη ρεβάνς κόντρα στους Ισραηλινούς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε υπομονή. Ξέραμε πως θα βρούμε μία φανατισμένη κερκίδα και μία εχθρική διαιτησία, αλλά ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Πιστεύω πως κάναμε ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια, από άποψη χαρακτήρα».
Για την αποβολή του Νίκου Σαμαρά: «Σε περίπτωση που δεν θα τον έχουμε είναι τεράστια απώλεια. Δεν έχουμε βάθος πάγκου και θα πρέπει να βάλουμε νέους και άπειρους παίκτες. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα η νίκη αυτή. Μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα κέρδισε τον Δούκα μέσα στην Αθήνα, γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη δύναμη του κόσμου για να φτάσουμε σε μία σπουδαία και συμβολική πρόκριση».
Για αν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη: «Δεν αλλάζει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε λόγους και μπορούμε να το αποδείξουμε. Πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί, θα φτάσουμε στον τελικό».
Για το πιο ήταν το καλύτερο σημείο του ματς: «Σε μία τέτοια νίκη είναι δύσκολο να βρεις αρνητικά. Στην αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις και αυτό είχε αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ στην κόντρα. Όμως, το πιο θετικό είναι ότι διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου και του αντίπαλου. Στο κρίσιμο σημείο του ματς “παγώσαμε” το παιχνίδι και καταλήξαμε σε ωραία γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου