Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στην Α1 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου. Αποτελέσματα και βαθμολογία

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
Πρωταθλητής 2011-2012 ο Ποσειδώνας!!! «Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση ο Πήγασος ΑιγίουΟ Ποσειδώνας Λουτρακίου αναδείχτηκε και μαθηματικά Πρωταθλητής του Νότιου Ομίλου μετά και από τη νίκη του με την Ακαδημία Πάτρας με σκορ 31-24. Σε αυτόν τον αγώνα πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Ρουμελιώτης με 10 γκολ. Το ματς κρίθηκε στις καλές άμυνες της γηπεδούχου ομάδας και στην αξιοποίηση των αιφνιδιασμών . Μετά από αυτή τη νίκη υπάρχει ένα γιορτινό κλίμα στην ομάδα του Λουτρακίου μετά την ολοκλήρωση της 14ης Αγωνιστικής, γιατί κατάφερε φέτος να ανεβεί στην Α1 κατηγορία και να αποδείξει ότι μια μικρή ομάδα με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει πολλά . Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι έχει καταφέρει να στεφτεί πρωταθλητής 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος . Δυστυχώς
πάλι έλειπε ο κόσμος από το γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Ελπίζω να υπάρξουν θεατές στους εναπομείναντες αγώνες που είναι στην έδρα μας .
Τα δεκάλεπτα: 1-4, 6-6, 13-11 ημχ, 20-14, 22-19, 31-24
Πέναλτι: 1/1, 1/1
Δίλεπτα: 1-2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ 41-19(!) ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΤη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του, που αποτελεί και ρεκόρ διαφοράς τερμάτων σε ολόκληρη την Α2 Ανδρών στο χάντμπολ, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πήγασος Αιγίου, επικρατώντας με το επιβλητικό 41-19 του Πανιώνιου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Την ίδια ώρα, ο Παράδεισος Αμαρουσίου γνώριζε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ιωνία, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας έμενε στην ισοπαλία με την Αναγέννηση Βύρωνα και η ομάδα του Αιγίου έγινε πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην τελική κατάταξη. «Πάτησε» ήδη στο δεύτερο «σκαλοπάτι» τού βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας στην 3η θέση τον Παράδεισο και την επόμενη αγωνιστική η διαφορά -εκτός απροόπτου- θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, όταν η ομάδα του Αμαρουσίου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή (και μαθηματικά πλέον) Ποσειδώνα στο Λουτράκι, ενώ ο Πήγασος θα φιλοξενήσει στο Αίγιο τη Νέα Ιωνία.
Για το χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, κάθε ανάλυση και κριτική κρίνεται περιττή, καθώς αυτό το… εκκωφαντικό 19-41 μιλάει από μόνο του. Ο Πανιώνιος ήλπιζε σε κάτι καλύτερο, τουλάχιστον να κοντράρει λίγο περισσότερο τον αντίπαλό του και να δώσει συνέχεια στις σχετικά καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε το τελευταίο διάστημα, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Πήγασο και… προσγειώθηκε απότομα. Η ομάδα του Αιγίου σκόραρε με απίστευτη συχνότητα στο ματς (γκολ κάθε ενάμιση λεπτό κατά μέσο όρο!), που αποτελεί το δεύτερο σχετικό ρεκόρ στον όμιλο, μετά τα 42 τέρματα που είχε πετύχει το Λουτράκι στο ίδιο γήπεδο (42-27).
ΠΗΓΑΣΟΣ: Σαντιμπαντάκης, Παπαγεωργίου, Γιούπης 2, Αναστασέλος, Γιαννόπουλος 2, Παπαδόπουλος 8, Αλεξόπουλος 1, Δημόπουλος, Αυλωνίτης 2, Πετρόπουλος 3, Κολοκυθάς, Γκιώνης 6, Ζαρλακούτης 4, Αλυγιζάκης 13.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι:
Κορωπί - Ελπίδες Πάτρας 19-16
Πανιώνιος - Πήγασος Αιγίου 19-41
Ιωνικός - Αναγέννηση Βύρωνα 22-22
Παράδεισος Αμαρουσίου - Νέα Ιωνία 23-26
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27
2 ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 18
3 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 17
4 ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 16
5 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 14
6 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 13
7 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 12
8 ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 11
9 Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 9
10 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου