Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι Έλληνες του εξωτερικού

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Ο ΡΙΓΑΝΑΣ!
Το 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 4ο συνεχόμενο πανηγυρίζει ήδη η Κονστάντζα. Η ομάδα του Νίκου Ριγανά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Ρουμάνικου πρωταθλήματος εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο μετά την νίκη της με 40-36 επί της Σουτσεάβα και κράτησε την διαφορά της στους 8 βαθμούς (46 με 38) από την δεύτερη Μπακάου. Έτσι ο Έλληνας αθλητής συνεχίζει να έχει το απόλυτο μετά το περσινό νταμπλ, ενώ μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει και το φάιναλ-8 του Κυπέλλου. Η Κονστάντζα «καθάρισε» τους πάντες στο διάβα της, έχοντας 23 νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι στιγμής!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ Η ΣΠΡΙΝΓΚΕ, ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΡ
Στην 3η κατηγορία της Γερμανίας η Σπρίνγκε του Νίκου Τζούφρα (1 γκολ) επικράτησε 30-24 την Αλτενχολζ, φτάνοντας τους 45 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 27 ματς.
Στην Α2 Γερμανίας και για την 33η αγωνιστική, η Ποστ Σβερίν του Ντίνου Χαντζιάρα νίκησε 32-29 την Μπίτελφεντ, ενώ η Έμπορ Ροστόκ του Βύρωνα Παπαδόπουλου (4 γκολ) ηττήθηκε 33-28 από την Μίντεν.
Για την 30η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Μπάλινγκεν με τον Αλέξη Αλβανό επανεμφανίζεται μετά τον τραυματισμό του και να σκοράρει 2 φορές επικράτησε 27-21 της Χιλντεσχάιμ του Δημήτρη Τζιμούρτου (4 γκολ). Η Βέτσλαρ του Γιώργου Χαλκίδη λύγισε με 32-24 από την Λέμγκο.
Στην Ιταλία η Κονβερσάνο του Κώστα Τσιλιμπάρη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, επικρατώντας στον 1ο ημιτελικό της Φαζάνο με 35-28 και έκανε το 1-0.
Στην Γαλλία ο εξαιρετικός Σπύρος Μπαλωμένος με 4 γκολ οδήγησε την Ίστρ σε μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη με 26-24 επί της 3ης Σεν Ραφαέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου