Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ζαραβίνας: «Πρόκληση για το ελληνικό χάντμπολ»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Καλεσμένος στις κληρώσεις «τυχερών παιχνιδιών» που μεταδόθηκαν απευθείας από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ήταν ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη Άργους, Γιώργος Ζαραβίνας.
Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για το άθλημα του και απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου. «Ο δεύτερος τελικός του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Βάκερ Τουν είναι μία πρόκληση τόσο για το Διομήδη, όσο και για ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού είναι διακαής πόθος όλου του αθλήματος.
Αν τα καταφέρουμε θα είναι η σημαντικότερη στιγμή στην 35χρονη ιστορία του αθλήματος», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ αναφορικά με το αν είναι το «μυαλό» μέσα στην ομάδα και τον ρόλο του στο γήπεδο είπε: «Λόγω εμπειρίας και ηλικίας περισσότερο, αφού πρόκειται για μια νεανική κατά βάση ομάδα. Το ατομικό μου ρεκόρ επίτευξης τερμάτων είναι 14, αλλά δεν διακρίνομαι τόσο για τις επιθετικές μου αρετές, όσο για τις αμυντικές μου. Και τον χρόνο να γύριζα πίσω πάλι χάντμπολ θα έπαιζα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Μου πρόσφερε πολλές χαρές».
Τέλος για την στάση της πόλης του Άργους απέναντι στον Διομήδη και το χάντμπολ είπε: «Η ομάδα χάντμπολ είναι κάτι σαν την επίσημη αγαπημένη της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου