Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ώρα τελικού για τον Διομήδη

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Διομήδης Άργους παίζει την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό του Λουτρακίου τον πρώτο του τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου, αντιμετωπιζοντας την Ελβετική Βάκερ Τουν για το Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ ανδρών.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν την ευκαιρία να πάρουν διαφορά ασφαλείας στον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ ώστε να είναι ποιο κοντά στον τιτλο στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 28 του μηνός στο Τουν. Ο Διομήδης είναι η ομάδα - θαύμα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και η πιο ευχάριστη έκπληξη του Τσάλεντζ Καπ. Μόνο ο Φίλιππος Βέροιας έφτασε τόσο κοντά σε έννα ευρωπαίκό τίτο, παίζοντας στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης με την Δανέζικη Σκιέρν το 2003, αλλά ο Διομήδης έχει και το μενταλιτέ να κάνει την υπέρβαση και να σηκώσει το τρόπαιο. Το «Γ. Γαλανόπουλος» αναμένεται κατάμεστο με 1.500 και φιλάθλους να στηρίζουν τους «Λύκους».
Μάλλιος: «Την ξέρουμε απέξω και ανακατωτά»
Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Άργους, Χάρης Μάλλιος μίλησε για την αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι ένα ματς ιστορικής σημασίας για τον Διομήδη και το ελληνικό χάντμπολ. Θα διεκδικήσουμε και με το παραπάνω τις πιθανότητες που μας αναλογούν, εξάλλου είναι και το τελευταίο ματς της χρονιάς στην Ελλάδα και θέλουμε να δώσουμε μία καλή παράσταση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι η προετοιμασία μας ήταν η καταλληλότερη. Η Βάκερ Τουν είναι το φαβορί, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Διαθέτει 14 επαγγελματίες και αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο πρέπει να παίξουμε στο 120%. Την έχουμε δει πολλά ματς την ξέρουμε απέξω και ανακατωτά. Έστω και νίκη με μισό γκολ θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε την τακτική μας και να μην δεχθούμε εύκολα γκολ».
Με απουσίες η Βάκερ Τουν
Καλά τα νέα για τον προπονητή του Διομήδη Δημήτρη Δημητρούλια, καθώς η Βάκερ Τουν ήρθε με σημαντικές απώλειες. Ο 29χρονος Τσέχος Γιακούμ Σιμάνσκι έχει πρόβλημα στους συνδέσμους και ο τερματοφύλακας Μάρκ Βίνκλερ υπέστη κάταγμα στο χέρι του στον 1ο τελικό του Ελβετικού πρωταθλήματος κόντρα στην Σαφχάουζεν και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. «Παίζει» να μείνει εκτός και ο δίμετρος πίβοτ Φίλιπ Μπουρί, ο οποίος έχει σημειώσει 20 γκολ στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου