Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ήττα για τις γυναίκες από τη Σερβία

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 

Το κλειστό του Αμυνταίου κατακλύστηκε για μια ακόμη φορά από φίλους του χάντμπολ, η Εθνική των γυναικών, ωστόσο, δεν κατάφερε να τους ανταμείψει γνωρίζοντας την ήττα (26-21) από τη Σερβία.
Στη συνέχεια των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, παρότι παρουσίασε το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο μέχρι στιγμής στο θεσμό. Η Σερβία ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, παρουσία 1.500 θεατών που έδωσαν το παρών στο γυμναστήριο. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες για τις «πλάβι», ενώ αντίθετα για την Εθνική μας η 5η ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η πρόκριση έχει χαθεί από καιρό για την ελληνική ομάδα, που παρέμεινε στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου χωρίς βαθμό.
Βακάλης: «Υπερήφανος»Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωκράτης Βακάλης, ο οποίος τόνισε: «Εμείς στην Ελλάδα μάθαμε χάντμπολ από την Γιουγκοσλαβία. Είμαι υπερήφανος για αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα. Δείξαμε ωραίο θέαμα και αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ωραίο χάντμπολ Τιμήσαμε τον κόσμο που μας στήριξε και τον αντίπαλο μας».
Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Μπόσκοβιτς είπε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ελλάδα και Σερβία είναι αδερφικές χώρες. Ευχαριστηθήκαμε πολύ την παρουσία του κόσμου. Η Ελλάδα βελτιώθηκε πάρα πολύ και έκανε ένα πολύ καλό ματς».
Αντρέα Λέκιτς (αρχηγός Σερβίας): «Αυτή η περιοχή έδειξε πόσο αγαπάει το χάντμπολ. Παίξαμε ένα καθαρό παιχνίδι και πολύ δυνατό. Η Ελλάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική».
Μαρία Παπαδοπούλου (πλέι μέικερ Ελλάδας): «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Δεν μπορούμε να γίνουμε Σερβία ή Ρουμανία, αλλά μπορούμε να ανεβούμε ένα επίπεδο και να είμαστε αξιοπρεπείς».
Τα δεκάλεπτα: 4-8, 7-11, 11-13 (ημχ.), 14-17, 18-22, 21-26
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Χατζηπαρασίδου 3, Τσιρνάρη, Προκοπίδου, Παπαδοπούλου 3, Νούλα, Μαυρογιώργη 1, Μάστακα, Βασιλειάδου 3, Αναγνωστοπούλου, Βαφειάδου 1, Στρατάκη 1, Τσακάλου 7, Μασμανίδου, Στασινού, Καζάκη 2, Λέκκα.
ΣΕΡΒΙΑ (Σάσα Μπόσκοβιτς): Κρπέζ 3, Πόποβιτς 2, Λέκιτς 6, Ντιμίτροβιτς 2, Μάτιτς, Νταμιάνοβιτς 3, Έριτς, Ράγιοβιτς, Ογκνιένοβιτς 2, Φιλίποβιτς 2, Τομάσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Λίσκεβιτς, Λόγπουρ 6, Μπάρτοσιτς, Γκεοργκίεφ.
Διαιτητές: Αλίγεφ- Αγκακίγεφ (Αζερμπαϊτζάν), Παρατηρητής: Γιορντάνοφ (Βουλγαρία), δίλεπτα: 1-3, πέναλτι: 2/2-1/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου