Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Θα γεμίσει Έλληνες η Ελβετία

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Περισσότεροι από 150 Έλληνες φίλαθλοι αλλά και φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης της Αργολίδας θα βρεθούν αύριο στο πλευρό του Διομήδη Άργους.
Ο Διομήδης Άργους δίνει ραντεβού με την ιστορία του αύριο (28/5) στην Ελβετία, όπου στις 6 μ.μ. (Novasports), θα αντιμετωπίσει την ελβετική Βάκερ Τουν με στόχο την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ.
Την αποστολή του Διομήδη Άργους στο Βάκερ Τουν συνοδεύουν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τάκη Ρέντα και τον Ταμία Κώστα Βλαχοσπύρο.
Εκτιμάται πως περισσότεροι από 50 Έλληνες φίλαθλοι θα βρεθούν αύριο στο πλευρό του Διομήδη Άργους, δίνοντας κουράγιο και δύναμη στην ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα οι 30 θα έρθουν από την Ελλάδα, 19 ακολούθησαν την αποστολή σήμερα το πρωί, το απόγευμα κατέφτασαν τρεις από την Βόρειο Ελλάδα, οι προπονητές Θόδωρος Τογανίδης, Γιάννης Πιλαλίδης και ο αθλητής Σάκης Βαλαβάνης, καθώς και ο δευτεραθλητής Ευρώπης στο μπιτς χάντμπολ Βασίλης Χαραλαμπάκης με την αθλήτρια της Αναγέννησης Άρτας Ελενα Στάνκοβιτς. Επίσης αναμένονται στο Τουν κάποιοι φίλαθλοι αύριο από το Άργος, ενώ περίπου 30 θα είναι οι Έλληνες και Κύπριοι ομογενείς που θα στηρίξουν το ελληνικό συγκρότημα, καθώς και Ελληνοκύπριοι που είχαν συμπαρασταθεί στην ομάδα και στο παιχνίδι με την Κριένς στην Ελβετία για τους «8» της διοργάνωσης. Εξάλλου υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα στη Βέρνη, που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από το Τουν.
Μάλιστα περίπου 10 Ελληνοκύπριοι είχαν δώσει το παρών και στο ματς με την Κριένς για τους «8» της διοργάνωσης στην Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου