Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νούνγκοβιτς: «Έτσι φτάσαμε ως εδώ»

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 

Τα αίτια που έφεραν το Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ στο Άργος εξήγησε ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είχαμε βάλει έναν στόχο: να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάμε πολύ μπροστά. Αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε νικητές», τόνισε ο Κύπριος τερματοφύλακας του Διομήδη. «Με την παρουσία που είχαμε κερδίσαμε αρκετό κόσμο», πρόσθεσε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Για το αν περίμεναν στον Διομήδη αυτή την επιτυχία «Κανένας δεν περίμενε να έχει τέτοια ομάδα ο Διομήδης. Όπως ακούτε εδώ πέρα είναι όλοι τρελαμένοι μετά από αυτή την επιτυχία. Είχαμε βάλει έναν στόχο: να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάμε πολύ μπροστά. Αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε νικητές. Από την αρχή είχαμε ξεκινήσει με λίγα άτομα στις εξέδρες και στο Λουτράκι φτάσαμε να έχουμε 2.000 οπαδούς. Με την παρουσία που είχαμε κερδίσαμε αρκετό κόσμο».
Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε η ομάδα του Άργους «Σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζαμε δυσκολίες, επειδή βγάλαμε τη χρονιά με δώδεκα παίκτες και ήμασταν οι ίδιοι στα εξήντα λεπτά κάθε αναμέτρησης. Δεν είχαμε την απαραίτητη ξεκούραση από αγώνα σε αγώνα, όμως τα καταφέραμε».
Για τη διαφορά στο μπάτζετ των δύο ομάδων «Είναι τεράστια διαφορά. Μιλάμε για πολλά λεφτά διαφορά. Εμείς ήμασταν ο… πυρήνας της Γης και εκείνοι ο Ουρανός! Όλα, όμως, οφείλονται στην καλή προετοιμασία που κάναμε στην αρχή της σεζόν με τον προπονητή, ώστε να μπορούμε ανταπεξέρθουμε σε όλες τις δυσκολίες».
Για τους στόχους της επόμενης σεζόν «Πήραμε το πρωτάθλημα που κανείς δεν το περίμενε. Αρκετοί περίμεναν ότι θα τερματίζαμε στην τρίτη ή τέταρτη θέση. Στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να συγκροτηθεί μία καλή ομάδα, να μείνουν οι ίδιοι παίκτες και να γίνουν μία ή δύο καλές μεταγραφές».
Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει μία ομάδα της επαρχίας «Δεν έχει καμία διαφορά. Νομίζω ότι είναι καλύτερο, επειδή μπορεί να δουλέψει με καλύτερες συνθήκες. Βρισκόμαστε σε μία μικρή κοινωνία, είναι δίπλα μας ο κόσμος και αγκαλιάζουν όλοι την προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου