Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο προπονητής του Δ. Δημητρούλιας μιλάει για τον επαναληπτικό ευρωπαϊκό τελικό με την Τουν

Πηγή:  http://www.tovima.gr 
Μετά το «κατσαρολικό» ήρθε η ώρα για την «καζάνα». Τουτέστιν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών ο Διομήδης Αργους έχει βάλει στο στόχαστρο και το ευρωπαϊκό Τσάλεντζ Καπ. Και αν τα προσωνύμια που έδωσε στα δύο κύπελλα ο προπονητής του κ. Δημήτρης Δημητρούλιας έχουν γίνει οι πιο hot λέξεις στο Αργος ο ίδιος προτιμάει να μην πετάει στα σύννεφα παρά τη νίκη με 26-23 στον πρώτο τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου. «Η Βάκερ Τουν είναι η δυσκολότερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε εφέτος και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στον επαναληπτικό»αποτιμά την πρώτη σύγκρουση με την ελβετική ομάδα και ταυτόχρονα ιχνηλατεί τη δεύτερη ο 34χρονος προπονητής.
Στον πρώτο αγώνα, την Κυριακή (20/5) στο Λουτράκι, ο Διομήδης πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και με τη βοήθεια ενός θερμού κοινού κατάφερε να υποτάξει τους κατά τεκμήριο ισχυρότερους Ελβετούς. Ο προπονητής του όμως αποκαλύπτει στο «Βήμα» ότι στον επαναληπτικό ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παρουσιάσει νέα… όπλα. «Είμαστε μια ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο στον τρόπο που αμυνόμαστε όσο και σε ορισμένα επιθετικά μοντέλα. Το γεγονός ότι έχουμε ήδη ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Τουν μας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουμε τον τρόπο που αντέδρασε στις δικές μας ιδιαιτερότητες και να πάμε ακόμη πιο διαβασμένοι στην Ελβετία» εξηγεί ο κ. Δημητρούλιας.
Πάντως το γεγονός ότι ο Διομήδης κατάφερε να περιορίσει το σκοράρισμα μιας ομάδας η οποία στο ελβετικό πρωτάθλημα έχει μέσον όρο 30 γκολ ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή της αργείτικης ομάδας. «Για μας ήταν μια ιστορική νίκη αφού σημειώθηκε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό. Από εκεί και πέρα με ηρεμία και προσοχή θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας».
Ο επαναληπτικός τελικός διεξάγεται την επόμενη Δευτέρα (18.00 ώρα Ελλάδας) και την προσπάθεια των «Λύκων» αναμένεται να ενισχύσουν περίπου 100 οπαδοί του που θα βρεθούν στην Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου