Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μάλλιος: «Έχω καλό προαίσθημα»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Χάρης Μάλλιος λίγο μετά την κατάκτηση του «εισιτηρίου» για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ με τον Διομήδη Άργους, θέλησε να εκφράσει τα... πρωτόγνωρα συναισθήματα του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Sportday ο 24χρονος πλέι μέικερ:
«Κανείς δεν πίστευε στην αρχή της χρονιάς αυτή τη μεγάλη πορεία. Με τις προσθήκες των έμπειρων παικτών το καλοκαίρι άρχισε να δένεται η ομάδα. Κάποια πράγματα είναι... καρμικά. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε απίστευτη χημεία μεταξύ των παικτών και του προπονητή», τόνισε αρχικά ο Μάλλιος.
Για το εμπόδιο που θα αντιμετωπίσει ο Διομήδης στον τελικό, την Βάκερ Τουν: «Η Βάκερ Τουν είναι μια πολύ καλή ομάδα που απαρτίζεται από 14 επαγγελματίες παίκτες. Έχουμε ελπίδες και θα τις εξαντλήσουμε. Ελπίζω το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην έδρα μας, γιατί με ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελβετία και με τη βοήθεια του κόσμου στη ρεβάνς θα τα καταφέρουμε. Έχω καλό προαίσθημα».
Για τον ρόλο που έχει παίξει ο κόσμος στη φετινή πορεία του Διομήδη: «Αρχίσαμε έχοντας στο πλευρό μα 50 – 100 ανθρώπους στις εξέδρες και φτάσαμε στο σημείο να μη μας χωράει το κλειστό του Λουτρακίου. Η παρουσία του κόσμου την Κυριακή μας βοήθησε πολύ ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση. Είναι αυτονόητο να υποστηρίζουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος μια ελληνική ομάδα όταν αγωνίζεται στην Ευρώπη. Κι εγώ πέρυσι πήγαινα και παρακολουθούσα την ΑΕΚ».
Για την πρόκριση στον τελικό ενόψει των πλέι οφ συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι φυσικά και μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Οφείλουμε να διαγράψουμε προς το παρόν από το μυαλό μας την πρόκριση στον τελικό, μια και προηγούνται τα πλέι οφ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σημαντική για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου