Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ Α2 ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Πηγή: http://www.e-handball.gr/
Το πολύπαθο πρωτάθλημα της Α2 ολοκληρώθηκε σήμερα με τον τελευταίο αγώνα της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ηρακλή Θεs/νίκης και την Δράμα 86.
Σε μια παρατεταμένη χρονικα αγωνιστική περίοδος οι ομάδες, κάποιες εύκολα και άλλες πιο δύσκολα κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Σ ένα πρωτάθλημα 2 ταχυτήτων, όπου σημαδεύτηκε από την αποχώρηση του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, Ο Φοίβος στέφθηκε επάξια πρωταθλητής του βορείου ομίλου, μετρώντας 17 νίκες και μόλις 1 ήττα και έτσι μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στην Α1.
Ζαφειράκης Νάουσας, Δράμα 86 , Άρης Θες/νίκης, Αρχέλαος Κατερίνης και Α.Ο.Ιωαννίνων απέδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογα ρόστερ ενισχυμένα από τις φουρνιές των ακαδημιών στις οποίες οι σύλλογοι επρόκειτο να ποντάρουν πολλά την ερχόμενη χρονιά.
Ο Ηρακλής Θες/νίκης ενώ ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες, λόγω των διοικητικών προβλημάτων που προέκυψαν περιορίστηκε στην 7η θέση και σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό, ο σύλλογος ενδέχεται να μην μετάσχει στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.
Ο Φαίακας Κέρκυρας χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει μέχρι να πετύχει την παραμονή του, γεγονός που φαίνεται πως ταρακούνησε τους ανθρώπους του συλλόγου και πλέον στην γενική συνέλευση της 6/6 θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις προκειμένου η ομάδα να μην ξαναβιώσει μια ανάλογη κατάσταση.
Τέλος Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, η ομάδα από μια μικρή επαρχία, που προκάλεσε αίσθηση με την άνοδο της στην Α2 πριν από 3 χρόνια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες παικτών και τεχνικού τιμ δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην κατηγορία και μαζί με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας θα αγωνίζονται στην Β Εθνική.

                               

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 35-22 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


                           

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 32-34 ΔΡΑΜΑ  86


                                       

Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 34-29 ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


                                                     

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 28-13 ΦΑΙΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

                                              
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 10-0 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ3418












2ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ2718












3Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ 862418












4ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ2418












5Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ1718












6ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ1618












7ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ1318












8ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ1018












9ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ  918












10ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ-218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου