Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Βακάλης: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Τον πληγωμένο εγωισμό των αντιπάλων από τον ολυμπιακό αποκλεισμό φοβάται ο Βακάλης για το ματς της Ρουμανίας για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών.
Ο προπονητής της εθνικής γυναικών Σωκράτης Βακάλης, έκανε μια σύγκριση με το ματς με τη Σερβία : «Εμείς παίξαμε όμορφο χάντμπολ που κράτησε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που είχανε ‘βουλιάξει’ το γήπεδο με την παρουσία τους και με τον ενθουσιασμό του ο κόσμος έδωσε παλμό στην ομάδα η οποία έπαιξε με βάση το δικό μας μοντέλο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο τέλος πήραμε τα συγχαρητήρια των προπονητών της Σερβίας οι οποίοι δεν περίμεναν να έχουν την αντίσταση αυτή από τη δική μας πλευρά. Τώρα για το ματς με τη Ρουμανία υπάρχουν άλλα δεδομένα. Η ομάδα αυτή είναι πρώτη στον όμιλο και είναι ‘πληγωμένη’ γιατί τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στο Προλυμπιακό Τουρνουά. Σαν συνέπεια του γεγονότος αυτού υπάρχει μια αμφισβήτηση για την ομάδα και τον Προπονητή της. Οι παλιές αθλήτριες εφόσον χρησιμοποιηθούν θα προσπαθήσουν να πάρουν τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι νέες θα επιδιώξουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες από τις προηγούμενες. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας με βάση το μοντέλο του παιχνιδιού μας και θα προσπαθήσουμε και πάλι να φανούμε ανταγωνιστικοί».
Η διεθνής αθλήτρια Ασπασία Λέκκα υπογράμμισε: «Είμαστε μια γροθιά όλες οι παίκτριες, δουλεύουμε σκληρά μαζί με τους προπονητές μας έχοντας πιστεύω και την απόλυτη συμπαράσταση και από την Ομοσπονδία και με την εξαιρετική βοήθεια του κόσμου σταθήκαμε σωστά στο παιχνίδι με τη Σερβία. Στη Ρουμανία θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια με πάλι καλή απόδοση. Βήμα βήμα θέλουμε να κτίσουμε μια καινούργια ομάδα και έχοντας ένα όραμα που συνεχώς καθοδηγεί τα βήματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου