Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δημητρούλιας: «Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία»

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr/ 
(Photo: Action Images)
Στην ομάδα χάντμπολ του Διομήδη το πίστευαν και κατάφεραν να πετύχουν το… θαύμα κατακτώντας το Τζάλεντζ Καπ.
Ωστόσο αυτό δεν ήταν τυχαίο όπως τόνισε μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με την Βάκερ Τουν ο προπονητής των Αργιτών, Δημήτρης Δημητρουλίας.
Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ευρώπης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του συμπληρώνοντας ότι η θέληση και η αγάπη για το άθλημα ήταν από τα συστατικά που βοήθησαν τους «λύκους» να υπερβάλλουν εαυτούς.
«Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, που συνεργάστηκα. Κατέθεσαν μυαλό, σώμα και πρώτιστα ψυχή για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Το άθλημα μας μετά από 35 χρόνια ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από μία παρέα, που σε μία τόσο μεγάλη σεζόν άντεξε όχι μόνο στην πίεση των αγώνων, αλλά και στις προπονήσεις υψηλής έντασης. Αυτό σήμαινε ότι όλοι βλέπαμε πολύ μακριά και η αγάπη μας για το άθλημα μας ώθησε στο να υπερβούμε τους εαυτούς μας», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:
«Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και υπήρχε πολύ κόπωση είδα στα μάτια τους ότι δεν ήταν χορτασμένοι και ενώ είχαμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλο, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία, αλλά η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου