Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δημητρούλιας: «Τα παιδιά είναι προσηλωμένα στο ματς»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για τον μεγάλο τελικό της ομάδας του με αντίπαλο Βάκερ Τουν στην Ελβετία, που θα διεξαχθεί αύριο (28/5) στις 6 μ.μ., με στόχο την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ.
«Δεν έχουμε το θράσος να φωνάζουμε πως θέλουμε το κύπελλο, αλλά όλοι ενδόμυχα, ξέρουμε πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο. Όλα τα παιδιά είναι προσηλωμένα στο ματς. Δεν το φωνάζουμε, αλλά στην άκρη του μυαλού μας υπάρχει σίγουρα η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν θεωρούμε πως είμαστε φαβορί, αλλά τις πιθανότητες που έχουμε θα τις εξαντλήσουμε. Μια διαφορά τριών γκολ δεν είναι με τίποτα διαφορά ασφαλείας, αλλά είναι πολύ θετικό ότι έχουμε κερδίσει στο πρώτο ματς. Αυτό προσθέτει άγχος στον αντίπαλο, ο οποίος σίγουρα θα προσπαθήσει στην αρχή να πάρει διαφορά», δήλωσε ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας του στον επαναληπτικό τελικό του Τσάλεντζ Καπ με αντίπαλο την Βάκερ Τουν στην Ελβετία.
Και συνέχισε: «Αν καταφέρουμε να αντέξουμε στα πρώτα λεπτά που θα δεχθούμε μεγάλη πίεση, πιστεύω η συνέχεια του ματς θα είναι συναρπαστική. Πρέπει να βρούμε αντίδοτα στα όπλα της Βάκερ. Χρειάζεται ώριμες επιθέσεις με συγκεκριμένη τακτική, καλές επιστροφές και παγίδες στην άμυνα. Εμείς πρέπει να βάλουμε γκολ στην αντεπίθεση, πράγμα που πιστεύω ότι θα τους εκνευρίσει. Οι Έλληνες που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα μας δώσουν ενέργεια, ενώ το κίνητρο του πρώτου Ευρωπαϊκού στην ιστορία του αθλήματος είναι πολύ μεγάλο. Επίσης είναι πραγματικά σπουδαίο ότι ο αγώνας μας θα είναι το μοναδικό γεγονός που θα έχει μετάδοση αύριο, λόγω της εξαίρεσης που έδωσε η ΕΣΗΕΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου