Κυριακή 20 Μαΐου 2012

«Μας αξίζει ο τίτλος»

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 
 
(Photo: Action Images)
«Ο τίτλος μας αξίζει και με το παραπάνω», τόνισε ο Δημήτρης Δημητρούλιας, προπονητής του Διομήδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6για τον σημερινό πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ με αντίπαλο την Βάκερ Τουν. Ο τεχνικός των «λύκων» στάθηκε στην προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι την ομάδα του Άργους και η οποία δικαιολογεί όχι μόνο την παρουσία στον τελικό αλλά και τη στέψη…
«Είμαστε έτοιμοι. Έχει ξημερώσει η σπουδαιότερη ημέρα στην ιστορία του συλλόγου», σχολίασε –αρχικά- ο κ.Δημητρούλιας στην εκπομπή "Μπάλα δεν είναι μόνο μία" και συνέχισε:
«Νομίζω ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο από τις γύρω περιοχές αλλά και την Αθήνα. Εμείς είμαστε από χθες στο Λουτράκι για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα», υποστήριξε και συνέχισε:
«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν προτιμούσα να παίξουμε στην έδρα μας το πρώτο παιχνίδι. Μετά όμως σκέφτομαι ότι ίσως να είναι το καλύτερο, καθώς μπορείς να εκμεταλλευθείς την έδρας να νικήσεις και ίσως να πάρεις και μια διαφορά. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να μιλάς για διαφορές. Στόχος μας είναι η νίκη. Αυτό σκεφτόμαστε για το σημερινό παιχνίδι και μετά θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το δεύτερο παιχνίδι», τόνισε.
Το μυστικό της εφετινής επιτυχίας; «Πολλή δουλειά. Καλή χημεία σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα και υπομονή και πίστη. Βγάλαμε μια σεζόν αρκετά δύσκολη χωρίς αλλαγές και πολλά ντέρμπι. Ο τίτλος μας αξίζει και με το παραπάνω», είπε.
Τέλος ανέφερε για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν: «Υπάρχει η σκέψη από τη διοίκηση για το πώς να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί του χρόνου. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει έτοιμους. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο. Αυτή η ομάδα χτίστηκε φέτος με πολλά νέα στοιχεία. Από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι και το παιχνίδι. Εάν σε αυτόν τον κορμό πλέον προσθέσουμε και κι άλλα στοιχεία θα είμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου