Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Αφιερωμένο σε όλη την Ελλάδα»

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr/ 

Ο Διομήδης Άργους σήκωσε το τρόπαιο του Challenge Cup μέσα στην Ελβετία, στην έδρα της Βάκερ Τουν, γράφοντας έτσι ιστορία αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα χάντμπολ που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Νίκος Σαμαράς θέλησε να αφιερώσει αυτή την κούπα σε όλη την Ελλάδα που «πυροβολείται» από τους πάντες όπως είπε ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε πως είναι μία μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό.
«Το ότι μετά από 35 χρόνια η Ελλάδα πανηγυρίζει Ευρωπαϊκό τρόπαιο αυτό τα λέει όλα. Ήταν μία μεγάλη στιγμή», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ζαραβίναν μετά την απονομή του τίτλου ενώ ο δεξιός εξτρέμ των «λύκων» Νίκος Σαμαράς δήλωσε συγκινημένος, «Γράψαμε ιστορία. Το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα που «πυροβολείται» από τους πάντες».
Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος είπε: «Μίλησε σήμερα η ελληνική ψυχή. Τα παιδιά από το Άργος σήκωσαν την Ελλάδα στην πλάτη τους, έκαναν τους Έλληνες περήφανους, έδιωξαν την θλίψη και μοίρασαν χαμόγελα. Ως Δήμαρχος ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς τους ήρωες, που σήμερα ανέβηκαν στον Όλυμπο. Το Άργος θα τους τιμήσει όπως αξίζει σε ήρωες».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας και πρώην της Ελλάδας Γκόραν Πέρκοβατς δήλωσε: «Ήταν ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στο τέλος πήρε το Κύπελλο η πιο έξυπνη ομάδα».
Ο δεξιός ίντερ της Βάκερ, Μπόρνα Φράνιτς, υποστήριξε: «Χάσαμε το κύπελλο από τα δικά μας λάθη. Περιμέναμε μία σκληρή άμυνα, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο Διομήδης έπαιξε 5-1 και 4-2 και δεν ήταν εύκολο. Δεν παίξαμε με μυαλό. Ο Διομήδης στο Λουτράκι ήταν πολύ καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου